Çözüldü Kasa fan ışıkları yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Anakartta bulunan SYS-FAN kısmından bağlantı yaptığım zaman ışıklar yanıp sönüyordu. Daha sonra çoklayıcıyı CPU-FAN kısmına takıp denedim şu an yanıp sönmüyor, çözüldü yani ama çoklayıcı lazım onu söyleyeyim.
Benim anakartımın modeli bu gigabyte b450mk, çoklayıcı olarak ne almam gerekir siz ne almıştınız acaba? üstteki cpu fan kısmına bağlamam gerek sanırım hepsini. Gigabyte app center dan fan ayarlarıyla oynuyorum bazen düzeliyor hiç yanıp sönmüyor bazen kafasına göre sönmeye başlıyor anlayamadım sıkıntısı nedir.

Az önce kasayı açtım arkadaki fan bağlantı noktalarını kopardım ve yeniden bağladım, artık öndeki iki fanım çalışmıyor ama en azından yanıp sönme yok

Son düzenleme:
Bunu alın dediğimi yapın sorununuz çözülecektir;

Bende tek başıma deneye deneye çözmüştüm hocam işi sizin içinde hayırlısı olsun.

Konuyu hortlatıyorum fakat benim de bir sorum olacaktı. Çoklayıcıyı anakartta CPU_FAN'a takıyorsunuz CPU'nun fanını da çoklayıcıya mı takıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…