Kasa fan kontrolcüsünün anakart bağlantısı nasıl yapılır?

9fortyny

Picopat
Daha fazla  
Kasanın fan kontrolcüsünden gelen bu 3 kablonun hangisini nereye takmam gerekiyor? En sağdakinin bir yeri kapalı olduğundan takamadım. Renkleri kasadan yönetmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• 1585BDEB-2506-44C0-82B3-4D0C468BB572.jpeg
    1585BDEB-2506-44C0-82B3-4D0C468BB572.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 86
Kasa dark prestige kendi kontrolcüsü var arkada anakartım asus b350 f gaming
İlk resimdeki 3 tane bağlantı var hangisini nereye bağlamam gerekiyor onu bilmiyorum

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 80
Anakart üzerinde ARGB çıkışı yok. O yüzden aydınlatmayı yazılım ile kontrol edemezsiniz. Resimdeki birinci kabloyu ise kırmızı ile işaretlediğim kısımlardan birisine takabilirsiniz. Bu sayede fan hızını yazılım ile kontrol edersiniz.

Screenshot_1.png

Anakart üzerinde ARGB çıkışı yok. O yüzden aydınlatmayı yazılım ile kontrol edemezsiniz. Resimdeki birinci kabloyu ise kırmızı ile işaretlediğim kısımlardan birisine takabilirsiniz. Bu sayede fan hızını yazılım ile kontrol edersiniz.

Eki Görüntüle 869264
Peki 3 deki 4 pin olan ne işe yarıyor işaretlinin yanında

Peki bu konrolcüye giden kabloyu değişsem 4 pin dişi li bi kablo felan bulsam oraya takıp yönetebilirmiyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı