Kasa fan konumlandırması nasıl olmalı?

rintarou

Hectopat
Merhaba, kasa fan konumlandırması hakkında 2. konum bu, fan konumlandırması yapacağım ama alacağım ürünün reverse stoğu yok maalesef.
Şu şekilde konumlandırmayı planlıyorum, nasıl olur sizce?
Exler egzoz. Sıvı soğutmayı pushpull olarak kullanmayı düşünüyorum ekstra. Hava akışı sizce nasıl olur? Ekran kartı da dikey konumda olacak.

Dosya Ekleri

• IMG_20250223_193746.jpg
    IMG_20250223_193746.jpg
    265,8 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba, kasa fan konumlandırması hakkında 2. konum bu, fan konumlandırması yapacağım ama alacağım ürünün reverse stoğu yok maalesef.
Exler egzoz. Sıvı soğutmayı pushpull olarak kullanmayı düşünüyorum ekstra. Hava akışı sizce nasıl olur? Ekran kartı da dikey konumda olacak.
rev nedir hocam?

Üst tarafta da fan yeri olsa, üst arka egzoz. alt ve yan intake olurdu. Ama üst cam. Mecbur sizin dediğiniz gibi olacak.

Rev nedir hocam?

Reverse.

Üst tarafta da fan yeri olsa, üst arka egzoz. Alt ve yan intake olurdu. Ama üst cam. Mecbur sizin dediğiniz gibi olacak.

Aslında var ama ekstra fan almak istemiyorum, ekosistem ve görüntünün bozulmaması için. 6 reverse 2 egzoz kullanıyordum normalde de, 3 reverse 2 egzoz var şu an ama ekstra 3 reverse stoğu maalesef yok şu an. Hava akışı görselde ki gibi yana da egzoz taksam çok sıkıntı olur mu emin olamadım bir türlü. Arka tarafa 2egzoz takılıyor bu arada.

Reverse.

Aslında var ama ekstra fan almak istemiyorum, ekosistem ve görüntünün bozulmaması için. 6 reverse 2 egzoz kullanıyordum normalde de, 3 reverse 2 egzoz var şu an ama ekstra 3 reverse stoğu maalesef yok şu an. Hava akışı görselde ki gibi yana da egzoz taksam çok sıkıntı olur mu emin olamadım bir türlü. Arka tarafa 2egzoz takılıyor bu arada.
Elinizde şuan yana takacağınız 3 fan yok anladığım kadarıyla (reverse). Ve egzoz takayım diyorsunuz. Eğer 2 egzoz varsa arka tarafta, yan taraf da reverse olsa iyi olurmuş. Nereye kaç fan sığar, kasanın ebatlarını tam anlayamadım.

Elinizde şu an yana takacağınız 3 fan yok anladığım kadarıyla (reverse). Ve egzoz takayım diyorsunuz. Eğer 2 egzoz varsa arka tarafta, yan taraf da reverse olsa iyi olurmuş. Nereye kaç fan sığar, kasanın ebatlarını tam anlayamadım.

Tam olarak böyle, üste istersek mesh panelle 360mm sıvı soğutma takabiliyoruz ama ben cam kullanacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250223_200524.jpg
    Screenshot_20250223_200524.jpg
    243,9 KB · Görüntüleme: 25
Tam olarak böyle, üste istersek mesh panelle 360mm sıvı soğutma takabiliyoruz ama ben cam kullanacağım.
O zaman alt ve yan intake olsun. Arka egzoz olsun bence. Resimde de öyle gösterilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı