Kasa Fan LED'i yanmıyor

furkanncrk

Centipat
Game power marka fanım kasa ilk geldiğinde sorunsuz bir şekilde LED’i yanıyordu ve dönüyordu. BIOS'a girdim birkaç şey değiştirdim güncelledim falan. Daha sonra bilgisayar yeniden başladı ondan sonra fanın LED'leri yanmamaya başladı. Bilgisayar kapalıyken power tuşuna bastığımda ilk açılırken birkaç saniye yanıyor sonra LED sönüyor. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_5211.JPG
    IMG_5211.JPG
    227,3 KB · Görüntüleme: 301
Bios'a gir benimde aynı fanım var bende gigabyte anakart vardı akıllı fan ayarları 5 vardı ona tıkladım sende yoksa fan ayarlarına gir sonra fan güç girişi anakarta bağlıysa o fanı seç tam performansa al gigabyte anakartta böyle yaptım bios güncelledim bende m2ssd ekledim sonra yavaşladı tam performans yapınca hızını eski haline döndü
Kısacası biostan fan hızını tam performansa al

Dediğin akıllı fan5 i bios ta görmüştüm onu yapacağım,belki arkanın ledleri yanar peki öndeki hiç çalışmayan 3 fan için ne yapacağım?
Bios'a gir benimde aynı fanım var bende gigabyte anakart vardı akıllı fan ayarları 5 vardı ona tıkladım sende yoksa fan ayarlarına gir sonra fan güç girişi anakarta bağlıysa o fanı seç tam performansa al gigabyte anakartta böyle yaptım bios güncelledim bende m2ssd ekledim sonra yavaşladı tam performans yapınca hızını eski haline döndü
Kısacası biostan fan hızını tam performansa al
tam performansa aldım denedim ama yinede yanmadı ledler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı