Kasa fanı hızı kaç olmalı?

l0vrb7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, MSI markasının MSI MAG Forge önde 2 fanlı kasasını kullanıyorum. Ekran kartım INNO3D 4060 Ti modeli işlemcim ise i7 14KF modeli. MSI Center uzerinden fan hızlarını ayarlayabiliyorum fakat çok yüksek hızda o kadar çok ses çıkarıyor ki başımı ağrıtıyor resmen. MSI 240mm sıvı soğutucum da var fakat kasa fanlarını manuelde kaç olarak ayarlamalıyım? Akıllı mod olarak mı kullanmalıyım?

Merhaba, MSI markasının MSI MAG Forge önde 2 fanlı kasasını kullanıyorum. Ekran kartım INNO3D 4060 Ti modeli işlemcim ise i7 14kf modeli. MSI Center uzerinden fan hızlarını ayarlayabiliyorum fakat çok yüksek hızda o kadar çok ses çıkarıyor ki başımı ağrıtıyor resmen. MSI 240mm sıvı soğutucum da var fakat kasa fanlarını manuelde kaç olarak ayarlamalıyım? Akıllı mod olarak mı kullanmalıyım?

Otomatikte bırak kendi ayarlasın.

Merhaba, MSI markasının MSI MAG Forge önde 2 fanlı kasasını kullanıyorum. Ekran kartım INNO3D 4060 Ti modeli işlemcim ise i7 14kf modeli. MSI Center uzerinden fan hızlarını ayarlayabiliyorum fakat çok yüksek hızda o kadar çok ses çıkarıyor ki başımı ağrıtıyor resmen. MSI 240mm sıvı soğutucum da var fakat kasa fanlarını manuelde kaç olarak ayarlamalıyım? Akıllı mod olarak mı kullanmalıyım?

Kendi ayarlarında sesi sana fazla geliyorsa düşürebilirsin, fakat pek tavsiye etmem. Benim kasam örneğin 1800 RPM, ses olarak normal benim için. RPM değerini bilmiyorsan MSI Afterburner'dan bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı