Kasa fanı için gres yağı önerisi

Merhaba,

Kasa fanları için gres yağı arıyorum. Fanlar için ideal gres yağı hangisidir? Ben biraz araştırdım, lityum rulman gres yağı öneriliyor.
Şu an makine yağı kullanıyorum, lakin uzun ömürlü değiller.

Bu gres yağı fanlar için uygun mudur?
Dikiş makinesi için olan yağlar da kullanılıyor. Katı gres yağ toz tutabileceğinden ötürü ben tercih etmezdim.

Bunu alabilirsin;

Dikiş makinesi için olan yağlar da kullanılıyor. Katı gres yağ toz tutabileceğinden ötürü ben tercih etmezdim.

Bunu alabilirsin;

Hocam zaten belirtmiştim, makine yağını kullandığımı. Fanlardan dolayı mı bilmiyorum ama bir süre sonra yağ dışarı çıkıyor. Çok fazla da koymuyorum 1-2 damla. Fabrika çıkışlı zaten gres yağlı gelmişti.

Gresi makina bakımında sürekli kullanıyoruz. Kısa zaman sonra tozdan plastik gibi bir kıvama dönüşüp dönmeye engel oluyor.

Fabrika çıkışlı gres yağlı gelmişti, herhangi bir sorun oluşmadı toz vs. Tekrardan fana uygun olan gres yağı arıyorum.

Büyük ihtimalle fanı sökmeyi bilmiyorsun, sıvı madde kullanman gerekecek. Sıvı gres kullanabilirsin.

İyisinden olsun dersen: https://www.hepsiburada.com/wurth-hhs-2000-yaglama-spreyi-sivi-gres-150-ml-p-HBCV00001P7F1N

Fan sökmeyi biliyorum hocam. Kullandığım fanlar arkadan yağlanmıyor, öndeki kanatları çıkartıp öyle yağlayabiliyorum. Resimde örnek verdiğim, Arctic fanlar gibi yağlanılıyor.

fan.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı