Kasa fanı önerisi

Makaleler
3
Yer
Darıca/Nenehatun Mahallesi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, yakın zamanda bir başlık açmıştım, normal kasayı modifiye edip güzel bir kasaya dönüştürme ile ilgili. Kasama 12 cm fan lazım, önceliğim sade tipte çünkü elinde eski bir anakart var. O 3 pinli sanırım bu yüzden RGB olmuyor. Ucuz kaliteli güzel bir şey olursa sevinirim.

Kasa ufak bir kasa arka tarafına 2 tane 8 cm küçük fanlar takılı idi iptal ettim ön tarafta 25-28 cm arası boşluk kaldı fan yeri için1 tane alsam arka egzoz fanına söktüğüm fanlardan birini sadece taksam yeter mi? Kasa sağ ve ön tarafı delikli sac olacak gibi nasıl olur sizce?

Arctic P12/14 modellerine bakabilirsin.
düzenleme: sadece 12 cm belirttiğini görmemişim, mesajımı düzenledim.

Kasa ufak bir kasa arka tarafına 2 tane 8 cm küçük fanlar takılı idi iptal ettim ön tarafta 25-28 cm arası boşluk kaldı fan yeri için1 tane alsam arka egzoz fanına söktüğüm fanlardan birini sadece taksam yeter mi? Kasa sağ ve ön tarafı delikli sac olacak gibi nasıl olur sizce?
Esasen olur sıcaklık sorunu fazla değilse söktüğünüz fanda iş görür. Bu tamamen sistemi bileşenlerinizle ilgili.

Esasen olur sıcaklık sorunu fazla değilse söktüğünüz fanda iş görür. Bu tamamen sistemi bileşenlerinizle ilgili.

Şu an E2200 işlemci var Gigabyte GA31m ES2l anakart var LGA775PIN stok Intel fan 1 GB RAM ekran kartı yok satmıştım bilgisayarı kullanacağım işleve göre ekran kartı alırım. 250W PSU mevcut işlemci Xeon yapabilirim RAM 4 GB olur en son. Gaming laptop olduğundan dolayı oyun oynamam gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı