Kasa fanının ekran kartına değmesi sorun yaratır mı?

Berat000094

Hectopat
Daha fazla  
Fanları işaretlediğim gibi koymayı düşünüyorum. Ekran kartına biraz yakın gibi ekran kartınana zarar verir mi? Ekran kartının fanına hava uflerse.

IMG_20241106_005533.jpg
IMG_20240722_002056.jpg

Fanlar ekran kartının fanına değmesin ve çok yakın olmasın, yatay bir şekilde koyup arada mesafe kalacaksa bir sorun yaratmaz.

Fanları işaretlediğim gibi koymayı düşünüyorum. Ekran kartına biraz yakın gibi ekran kartınana zarar verir mi? Ekran kartının fanına hava uflerse.

Eki Görüntüle 2345653Eki Görüntüle 2345654

Ekran kartına bir zarar vermez. Sadece biraz ısı artışı olabilir? Ekran kartının alt bloğa üflemiş olduğu sıcak havayı geri ılık bir şekilde ekran kartına üflemiş olacak mantıklı bir yerleştirme olacağını düşünmüyorum.

Önermem bak ust boş oraya koyun alta koymanın anlami yok hava çıkışı yok ekran kartına zarar verebilir hava döngüsü.

Ekran kartına bir zarar vermez. Sadece biraz ısı artışı olabilir? Ekran kartının alt bloğa üflemiş olduğu sıcak havayı geri ılık bir şekilde ekran kartına üflemiş olacak mantıklı bir yerleştirme olacağını düşünmüyorum.

Yukarıdaki boşlukta kablo var o yüzden koyamıyorum sığmıyor öndeki 3 fanı değiştireceğim artan fanları oraya takayım dedim takmayayımı o zaman ısınması düşsün diye düşünmüştüm.

Yukarıdaki boşlukta kablo var o yüzden koyamıyorum sığmıyor öndeki 3 fanı değiştireceğim artan fanları oraya takayım dedim takmayayımı o zaman ısınması düşsün diye düşünmüştüm.
İçerideki havayı ekran kartına üflüyor dostum ki zaten ekran kartı kendi fanlarıyla içerideki havayı kartın bakır bloklarına üflüyor bu yüzden Takman veya takmaman pek bir fark oluşturacağını sanmıyorum daha fazla ses duyarsın sadece. Yukarı veya öne takmanı öneririm ana fanlar emiş ve egzoz fanlarıdır bir hava akışını iyi veya kötü kılan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı