Kasa fanının rengi nasıl değiştirilir?

Kaantls

Decapat
Daha fazla  
Kasamin RGB driveri yok diye biliyorum

Kasam: Everest X-Racer peak RGB 4 fanlı 600W.
Anakartım: MSI Pro H610M-E Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart

Değiştirebilir miyim diye danışmak istedim.
Mağazada bu şekil bir kumanda ile değişiyordu fakat kutuda cikmadı sorduğumda kutu içeriğinde bulunmadığını söylediler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241124_154426_Trendyol.jpg
    Screenshot_20241124_154426_Trendyol.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 38

Mağazada bu şekil bir kumanda ile değişiyordu fakat kutuda cikmadı sorduğumda kutu içeriğinde bulunmadığını söylediler.
Merhaba hocam,Kasanın fotoğrafına baktığımda RGB tuşunun olduğunu görebiliyorum benim kasamdada driver yok ve kumandasıda yok sadece tuşu var benimki gibi siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Biraz açıklarsanız tam yardımcı olurum. :) yani kumandadan mı yönetmek istiyorsunuz?

Merhaba hocam,Kasanın fotoğrafına baktığımda RGB tuşunun olduğunu görebiliyorum benim kasamdada driver yok ve kumandasıda yok sadece tuşu var benimki gibi siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Biraz açıklarsanız tam yardımcı olurum. :) yani kumandadan mı yönetmek istiyorsunuz?
Hocam şundan bahsediyor
kasa.JPG

Evimizde C4 bulunuyor hocam haberiniz olsun. Kasanın üstünde tuş olması lazım renk değiştirmek için.

Merhaba hocam, kasanın fotoğrafına baktığımda RGB tuşunun olduğunu görebiliyorum benim kasamdada driver yok ve kumandasıda yok sadece tuşu var benimki gibi siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Biraz açıklarsanız tam yardımcı olurum. :) yani kumandadan mı yönetmek istiyorsunuz?

Kasanin ustunde tuş yok bende.

Evimizde C4 bulunuyor hocam haberiniz olsun. Kasanın üstünde tuş olması lazım renk değiştirmek için.

PSU'yu degistircem en yakin zamanda hazir sistemde cikti.

Son düzenleme:
Kasanin ustunde tuş yok bende.
Hocam , tuş bile olmadığını söylüyorsunuz anakart kendi kendine renk değiştiriyor o zaman kumanda ile yönetmek için ise alacağınız yerin yapması lazım mağaza ile değil teknik servis'e danışın.

Hocam, tuş bile olmadığını söylüyorsunuz anakart kendi kendine renk değiştiriyor o zaman kumanda ile yönetmek için ise alacağınız yerin yapması lazım mağaza ile değil teknik Servis'e danışın.

Vatan Bilgisayar'dan aldım Vatan Bilgisayar'ın teknik servisinemi danışmam lazım yoksa everestinmi.

Vatan Bilgisayar'dan aldım Vatan Bilgisayar'ın teknik servisinemi danışmam lazım yoksa everestinmi.
Kumandayı vatan bilgisayardan alıyorsanız Önce vatan bilgisayar'a başvurun ordan almayorsanız everest'i arayabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı