Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma yük bindirmediğim zamanlarda, misal indirme yaparken veya internette gezinirken kasa fanlarımın çalışıp gürültü yapmasını istemiyorum. Oyun oynayacağım zaman kendim açmak istiyorum. Kasamın fanları şuan direkt olarak psu'ya bağlı çalışıyor. Aşağıya kasamın ve ana kartımın modelini ekliyorum. Bu problemi en az masrafla nasıl çözebilirim, hangi ürünü almam gerekir. Yardımlarınızı bekliyorum.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
@Yener K. Hocam özetlemek gerekirse kasamdaki fanların 3 pin veya 4 pin dişi kablosu yok. 4 pin erkek kablolar var. Bu durumda bu fanlar ile hız ayarı yapmam mümkün değil mi?
@Yener K. Hocam özetlemek gerekirse kasamdaki fanların 3 pin veya 4 pin dişi kablosu yok. 4 pin erkek kablolar var. Bu durumda bu fanlar ile hız ayarı yapmam mümkün değil mi?
iki fan kendi arasında 4 pinlik girişle birbirine ve son sonrasında molexe bağlı. Ayrıca öndekinde boşta olan bahsettiğim argb vdg ve erkek 4 pinlik uç var. Arkadakinde sadece erkek 4 pinlik uç boşta.
Hocam kusura bakmayın bendeki fanların çıkışlarına dikkat etmemişim. Molex ARGB ve şu şekilde 4 pin erkek bağlantılar var. Aynı erkek bağlantı arka fanda da mevcut. Sanırım başka bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Emin olamadım.