Balinhha Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Kasamda sadece PSU'yu değiştirmek istiyorum, kasada sadece M.2 SSD var. Size sorum; kasanın fanlarıyla PSU'nun bir alakası var mıdır yoksa sadece anakartta CHA_FAN adlı yere takılması yeterli midir?
Kasamda sadece PSU'yu değiştirmek istiyorum, kasada sadece M.2 SSD var. Size sorum; kasanın fanlarıyla PSU'nun bir alakası var mıdır yoksa sadece anakartta CHA_FAN adlı yere takılması yeterli midir?
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.656 Çözümler 54 8 Mart 2024 #2 Fan kablosu anakarta bağlıysa PSU ile bağlantısı bulunmaz anakarttan alır gücü. Artı 0 Eksi
KS KS Balinhha Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 Burak Karabal dedi: Fan kablosu anakarta bağlıysa PSU ile bağlantısı bulunmaz anakarttan alır gücü. Genişletmek için tıkla... Yani benim yapmam gereken psuyu ekran kartı,işlemci ve 24pin girişine bağlamak mı? Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Fan kablosu anakarta bağlıysa PSU ile bağlantısı bulunmaz anakarttan alır gücü. Genişletmek için tıkla... Yani benim yapmam gereken psuyu ekran kartı,işlemci ve 24pin girişine bağlamak mı?
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.656 Çözümler 54 8 Mart 2024 #4 Balinhha dedi: Yani benim yapmam gereken PSU'yu ekran kartı, işlemci ve 24pin girişine bağlamak mı? Genişletmek için tıkla... Evet öyle. Artı 0 Eksi
Balinhha dedi: Yani benim yapmam gereken PSU'yu ekran kartı, işlemci ve 24pin girişine bağlamak mı? Genişletmek için tıkla... Evet öyle.