Kasamda gördüğünüz gibi 3 önde ve 1 arkada olmak üzere 4 RGB fan bulunmaktadır.
Bu fanlar kasamın içinde 4'ü bu fan çoklayıcıya bağlıdır:
Ayriyetten bu fanların modlarını karttan buraya gelen bu düğmeden kontrol ediyorum.
Anakartım ise:
Ben bu kasa üzerinde olan tuşla değil de anakartımın Mystic Light programından veya herhangi bir programdan kontrol etmek istiyorum. Bunu için ne yapmam gerek? Hangi kabloyu anakartıma takıp bütün fanlarımı kontrol edebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sağ olun, var olun. Dediğim programla kontrol edemezsen bir de hangi programlar edebilirim ?
Mystic Light olan ürünlerin özelliklerinde ve kutularında bu ibare bulunur. Ne rampage nin sitesinde nede msı in sitesin de rampage nin Mystic Light özelliği olduğu yazmıyor. Malesef hub ile devam ediceksiniz gibi duruyor.
Mystic Light olan ürünlerin özelliklerinde ve kutularında bu ibare bulunur. Ne rampage nin sitesinde nede msı in sitesin de rampage nin Mystic Light özelliği olduğu yazmıyor. Malesef hub ile devam ediceksiniz gibi duruyor.
2- İlla bilgisayarımda program olacak dersen. CORSAIR Lighting Node PRO bunu örnek olarak kendine has programı var diye veriyorum. Sen başka firmalara bakabilirsin. Rampage ledler bu sistemler ile uyumlumu orasını hiç bilmiyorum.
2- İlla bilgisayarımda program olacak dersen. CORSAIR Lighting Node PRO bunu örnek olarak kendine has programı var diye veriyorum. Sen başka firmalara bakabilirsin. Rampage ledler bu sistemler ile uyumlumu orasını hiç bilmiyorum.