Arda.122 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Kasamı buraya koydum hava alma verme açısından bir sorun olur mu? PSU fan halının dışında kalıyor. Dosya Ekleri IMG_20230804_195521.jpg 58,7 KB · Görüntüleme: 275 IMG_20230804_195506.jpg 34,4 KB · Görüntüleme: 141 IMG_20230804_195500.jpg 56,8 KB · Görüntüleme: 146 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
Merhaba. Kasamı buraya koydum hava alma verme açısından bir sorun olur mu? PSU fan halının dışında kalıyor.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 4 Ağustos 2023 #11 Masa altına koyuyorsanız temizliğine özen göstermeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Arda.122 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #12 Wirnon dedi: Bilgisayarı satmayı düşünürsen alıcısı belli artık. GTX 770 ihtiyaçlarıma yeterli bir sistem. ^^ Genişletmek için tıkla... Evet satmayı düşünüyorum ama alan yok Yigithan Yildirim dedi: Masanın üstüne koymak ile arasında 3-4 derece oynar hocam şahsen bende durumlar böyle. Genişletmek için tıkla... Masanın üstüne bende koymak isterdim ama sığmıyor. Eagle_Paw dedi: Kafesten farksız. Uzun kullanımda masa altı ısınacaktır. Ya masa dışında ya da masaüstünde dursun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar masam bayağı eski olduğu için başka koyacak yerim yok masanın kendi yeri var ama ora daha beter. FalconPolat dedi: Masaya koyarsan cw sesi duyarsın yerde dursun. Genişletmek için tıkla... Yerde olsa bile gene geliyor kulağıma Dosya Ekleri IMG_20230804_210023.jpg 34,1 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
Wirnon dedi: Bilgisayarı satmayı düşünürsen alıcısı belli artık. GTX 770 ihtiyaçlarıma yeterli bir sistem. ^^ Genişletmek için tıkla... Evet satmayı düşünüyorum ama alan yok Yigithan Yildirim dedi: Masanın üstüne koymak ile arasında 3-4 derece oynar hocam şahsen bende durumlar böyle. Genişletmek için tıkla... Masanın üstüne bende koymak isterdim ama sığmıyor. Eagle_Paw dedi: Kafesten farksız. Uzun kullanımda masa altı ısınacaktır. Ya masa dışında ya da masaüstünde dursun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar masam bayağı eski olduğu için başka koyacak yerim yok masanın kendi yeri var ama ora daha beter. FalconPolat dedi: Masaya koyarsan cw sesi duyarsın yerde dursun. Genişletmek için tıkla... Yerde olsa bile gene geliyor kulağıma
Wirnon Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 92 4 Ağustos 2023 #13 Arda.122 dedi: Evet satmayı düşünüyorum ama alan yok Masanın üstüne bende koymak isterdim ama sığmıyor. Bilgisayar masam bayağı eski olduğu için başka koyacak yerim yok masanın kendi yeri var ama ora daha beter. Yerde olsa bile gene geliyor kulağıma Genişletmek için tıkla... Ne kadar teklif ediyosunn .) Artı 0 Eksi
Arda.122 dedi: Evet satmayı düşünüyorum ama alan yok Masanın üstüne bende koymak isterdim ama sığmıyor. Bilgisayar masam bayağı eski olduğu için başka koyacak yerim yok masanın kendi yeri var ama ora daha beter. Yerde olsa bile gene geliyor kulağıma Genişletmek için tıkla... Ne kadar teklif ediyosunn .)
KS KS Arda.122 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #14 Wirnon dedi: Ne kadar teklif ediyosunn.) Genişletmek için tıkla... Satmak isterim ama onun yerine takacak kart yok o yüzden yeni kart alınca satacağım. Artı 0 Eksi
Wirnon dedi: Ne kadar teklif ediyosunn.) Genişletmek için tıkla... Satmak isterim ama onun yerine takacak kart yok o yüzden yeni kart alınca satacağım.