Saat 9, 14 ve 20'de kuponlar çıkıyor.O kupon ne.
Saat 9, 14 ve 20'de kuponlar çıkıyor.
@ömer262 bir sonraki kupon saatine kadar süresi var. Zaten hub varsa ikinciyi ne yapacaksın anlamadım. Kontrolcü mü lazım yoksa?
Arkadaşın anakartında ARGB girişi bulunmuyor.Anakartın nedir?
Arkadaşın anakartında ARGB girişi bulunmuyor.
@ömer262 hocam arkadaşın önerdiği ürünü bende yaklaşık 1 sene kullandım başka bir hub almadan önce. Ürün sadece ARGB çoklayıcı işlevi görüyor. Işıklandırmaların kontrol edilebilmesi için anakarta takılması gerekiyor yani size pek faydası olmaz. ARGB kablolarını takarsınız ama ışıklandırmayı kontrol edemezsiniz, rastgele yanar.
Size lazım olan şey, kumandası olan bir ARGB hub. O sayede ışıklandırmaları anakarta gerek kalmadan Hub'ın kumandası ile kontrol edebilirsiniz.
Ben şahsen Coolmoon'un şu ürününü kullanıyorum kasamda. Kaliteli bir üründür ama yurt içi pahalıya satılıyor. AliExpress üzerinden uyguna alınabilir ama gelmesi 10-15 gün sürer.
Karar sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.