Kasa için ARGB hub önerisi

Anakartın nedir?
Arkadaşın anakartında ARGB girişi bulunmuyor.

@ömer262 Hocam arkadaşın önerdiği ürünü bende yaklaşık 1 sene kullandım başka bir hub almadan önce. Ürün sadece ARGB çoklayıcı işlevi görüyor. Işıklandırmaların kontrol edilebilmesi için anakarta takılması gerekiyor yani size pek faydası olmaz. ARGB kablolarını takarsınız ama ışıklandırmayı kontrol edemezsiniz, rastgele yanar.
Size lazım olan şey, kumandası olan bir ARGB hub. O sayede ışıklandırmaları anakarta gerek kalmadan hub'ın kumandası ile kontrol edebilirsiniz.
Ben şahsen Coolmoon'un şu ürününü kullanıyorum kasamda. Kaliteli bir üründür ama yurtiçi pahalıya satılıyor. AliExpress üzerinden uyguna alınabilir ama gelmesi 10-15 gün sürer.
Karar sizin.

Arkadaşın anakartında ARGB girişi bulunmuyor.

@ömer262 hocam arkadaşın önerdiği ürünü bende yaklaşık 1 sene kullandım başka bir hub almadan önce. Ürün sadece ARGB çoklayıcı işlevi görüyor. Işıklandırmaların kontrol edilebilmesi için anakarta takılması gerekiyor yani size pek faydası olmaz. ARGB kablolarını takarsınız ama ışıklandırmayı kontrol edemezsiniz, rastgele yanar.
Size lazım olan şey, kumandası olan bir ARGB hub. O sayede ışıklandırmaları anakarta gerek kalmadan Hub'ın kumandası ile kontrol edebilirsiniz.
Ben şahsen Coolmoon'un şu ürününü kullanıyorum kasamda. Kaliteli bir üründür ama yurt içi pahalıya satılıyor. AliExpress üzerinden uyguna alınabilir ama gelmesi 10-15 gün sürer.
Karar sizin.

Teşekkürler kasa için LED önerin var mı?

Daha uyguna önerisi olan var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı