Kasa için egzoz fan önerisi

Yer
sakarya/akyazı
Daha fazla  
Ekran kartı
Rtx3080
Anakart
MSI carbon wifi z790
İşlemci
13900k
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba bu kasa için egzoz fan.
Ve 13900k işlemci için termal macun önerisi alabilir miyim şimdiden teşekkürler 🙃

16 bin liraya hazır sistemler satılıyor hocam bu gereksiz pahalı.

Arkadaşlar merhaba bu kasa için egzoz fan.
Ve 13900k işlemci için termal macun önerisi alabilir miyim şimdiden teşekkürler 🙃

16 bin liraya hazır sistemler satılıyor hocam bu gereksiz pahalı.

Reis ben bu 16 bin alınır mı? Demedim ki bu kasa var zaten elimde buna göre egzoz fan istiyorum işlemci de " Corsair iCUE H150i elit LCD 360mm " sıvı soğutma kullanıyorum.
Termal macun olarak şunu kullanıyorum.
Degistireceğim.
Macundan memnunum lakin daha iyisini alacağım 10 aydır kullanıyorum bir sorun olmadı.
Ve görüldüğü üzere egzoz fan yok.
Şekil a da olduğu gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20240723_172106.jpg
    IMG_20240723_172106.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20240723_172245.jpg
    IMG_20240723_172245.jpg
    196,9 KB · Görüntüleme: 24
Reis ben bu 16 bin alınır mı? Demedim ki bu kasa var zaten elimde buna göre egzoz fan istiyorum işlemci de " Corsair iCUE H150i elit LCD 360mm " sıvı soğutma kullanıyorum.
Termal macun olarak şunu kullanıyorum.
Degistireceğim.
Macundan memnunum lakin daha iyisini alacağım 10 aydır kullanıyorum bir sorun olmadı.
Ve görüldüğü üzere egzoz fan yok.
Şekil a da olduğu gibi.

Hocam ben buna sahibim de demediniz bende size daha iyileri var bu kasayı almayın diye konuya girdim. Macun değişmenize gerek yok illa değiştireceğim diyosanız Thermal Grizzly ya da Arctic alın. Arctic markasının çakması çok bulunuyor Thermal Grizzly alırsanız daha iyi olur. Ya da emin olduğunuz yerden Arctic alın.

Hocam ben buna sahibim de demediniz bende size daha iyileri var bu kasayı almayın diye konuya girdim. Macun değişmenize gerek yok illa değiştireceğim diyosanız Thermal Grizzly ya da Arctic alın. Arctic markasının çakması çok bulunuyor Thermal Grizzly alırsanız daha iyi olur. Ya da emin olduğunuz yerden Arctic alın.

Vatan Bilgisayar da varsa yarın alıp aksamdan işimi halletmek istiyorum işin aslı artı olarak egzoz fanı da lazım Thermal Grizzly varsa alayım vatandan yoksa sipariş vercez artık.

Bunu aldım umarım iyidir bakalım

Son düzenleme:
Vatan Bilgisayar da varsa yarın alıp aksamdan işimi halletmek istiyorum işin aslı artı olarak egzoz fanı da lazım Thermal Grizzly varsa alayım vatandan yoksa sipariş vercez artık.

Bunu aldım umarım iyidir bakalım

Zalman iyidir. 11.5W güzel değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı