Kasa için fan alınır mı?

taserzetsu

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B550 + Ryzen 5 5600( 4.8 GHz OC) | RX 6800 | Crucial Ballistix 2x8 (OC) | DarkFlash DLX21 | SE-224-XT (Arctic 2xP12) | 980 Pro | HyperX Alloy Origins 65 | HyperX Haste Wireless | HyperX Cloud II | Dell G3223D |
Meslek
Elektrik&Elektronik Mühendisi
Kasam yaklaşık 6-7 yıllık. (Zalman Z11 Neo).
Ekte kasamın fan özelliklerini görebilirsiniz. Zamanında bilgisayarcılar sanırım fanını söküp dandik fan takmışlar ve benim bundan haberim yoktu çünkü bilgisizdim bu konuda. Şu anda 2 egzoz 1 giriş fanı mevcut. 2 Xigmatek dandik fan ve 1 tane kendi Zalman fanı takılı. Ekran kartım(RX 6600) boşta 57 derecede, işlemcim(11400F) 35-40 derecede çalışıyor. Halihazırda işlemcinin üzerinde Snowman T6 Ultra fanı mevcut. Elimde de para olduğu için kasaya 5 tane fan almayı düşünüyordum. Sizce fan almama gerek var mı? Kasayı uzun süre kullanacağım ve de para olduğu için almayı düşündüm. Gereksiz mi olur?

Almayı düşündüğüm fanlar.
3 tane 140mm:

2 tane 120mm:

Zalman fanı da kullanmaya devam edeceğim.

Dosya Ekleri

• CaseInformation.PNG
    22,3 KB · Görüntüleme: 37
Kasan eski hava akışı da pek iyi değil yani mümkünse kasanı değiştir tabi eğer fanları almadıysan biraz geç cevap geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…