taserzetsu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte B550 + Ryzen 5 5600( 4.8 GHz OC) | RX 6800 | Crucial Ballistix 2x8 (OC) | DarkFlash DLX21 | SE-224-XT (Arctic 2xP12) | 980 Pro | HyperX Alloy Origins 65 | HyperX Haste Wireless | HyperX Cloud II | Dell G3223D |
- Meslek
- Elektrik&Elektronik Mühendisi
Kasam yaklaşık 6-7 yıllık. (Zalman Z11 Neo).
Ekte kasamın fan özelliklerini görebilirsiniz. Zamanında bilgisayarcılar sanırım fanını söküp dandik fan takmışlar ve benim bundan haberim yoktu çünkü bilgisizdim bu konuda. Şu anda 2 egzoz 1 giriş fanı mevcut. 2 Xigmatek dandik fan ve 1 tane kendi Zalman fanı takılı. Ekran kartım(RX 6600) boşta 57 derecede, işlemcim(11400F) 35-40 derecede çalışıyor. Halihazırda işlemcinin üzerinde Snowman T6 Ultra fanı mevcut. Elimde de para olduğu için kasaya 5 tane fan almayı düşünüyordum. Sizce fan almama gerek var mı? Kasayı uzun süre kullanacağım ve de para olduğu için almayı düşündüm. Gereksiz mi olur?
Almayı düşündüğüm fanlar.
3 tane 140mm:
www.pttavm.com
2 tane 120mm:
Zalman fanı da kullanmaya devam edeceğim.
Ekte kasamın fan özelliklerini görebilirsiniz. Zamanında bilgisayarcılar sanırım fanını söküp dandik fan takmışlar ve benim bundan haberim yoktu çünkü bilgisizdim bu konuda. Şu anda 2 egzoz 1 giriş fanı mevcut. 2 Xigmatek dandik fan ve 1 tane kendi Zalman fanı takılı. Ekran kartım(RX 6600) boşta 57 derecede, işlemcim(11400F) 35-40 derecede çalışıyor. Halihazırda işlemcinin üzerinde Snowman T6 Ultra fanı mevcut. Elimde de para olduğu için kasaya 5 tane fan almayı düşünüyordum. Sizce fan almama gerek var mı? Kasayı uzun süre kullanacağım ve de para olduğu için almayı düşündüm. Gereksiz mi olur?
Almayı düşündüğüm fanlar.
3 tane 140mm:
Arctic P14 Slim PWM PST 14cm PWM Kasa Fanı (AR - PttAVM
Arctic P14 Slim PWM PST 14cm PWM Kasa Fanı (AR-ACFAN00268A) fiyatları ve modelleri PttAVM.comâda! İndirimli fiyatlarla online alıÅveriÅin kazananı siz olun! - 2025
2 tane 120mm:
Zalman fanı da kullanmaya devam edeceğim.