Kasa İçini Nasıl Temizleyebilirim?

Piyasada basınçlı hava spreyleri var çok güçlü değil ama toz kaldırır, çıkmayan tozlar için de makyaj fırçaları var çok yumuşak oluyor ve küçük tozları harika kaldırıyor, eğer ram ekran kartı bağlantı pinlerini kirli görüyorsan yumşak silgi ile temizleyebilirsin..

Tanıdığın bir internet kafeye gideceksin. İllaki kompresörleri vardır. 1 Saatliğine isteyeceksin. Kasayı balkonda güzelce temizleyip geri götüreceksin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Arabada var ama hava kompresörü zarar verir mi? Yoksa lacin'in paylaştığından mı alayım.
 
Tuhaf bir durum var. Ben sadece ''Tanıdığın bir internet kafeye gideceksin. İllaki kompresörleri vardır. 1 Saatliğine isteyeceksin. Kasayı balkonda güzelce temizleyip geri götüreceksin.'' kısmını yazdım. Üstteki yazı benim değil.

- - - Güncellendi - - -

Hava kompresörü zarar vermez. Sakın kurutma makinesi, süpürge gibi aletleri deneme. O sisteme zarar gelmesini istemeyiz.
 
Arabada var ama hava kompresörü zarar verir mi? Yoksa lacin'in paylaştığından mı alayım.
Sendeki hava kompresörü markasını v.b. internette bir araştır istersen. Bilgisayar Hava Kompresörü GittiGidiyor'da Buradan da bakabilirsin hava kompresörlerine. Zarar vermez ama çok yaklaştırma sen yinede. Bu arada bazıları kötü malzemeden yapıldığı için plastiği pis koku yapabilir ama zaten temizliği açık havada yapacağından bir sorun olmaz.
 
Kompresör ile 2 defa temizledim. Bir sorun olmadı. İnce yerleri pamuk ile temizledim fakat, pamuk zarar verebilir diye düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…