xNephelion
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bilgisayarım bayağı eski ama birkaç gündür kasanın içi alev atıyor diyebilirim. Kasamın önünde açık bir yer var oradan anlayabiliyorum. Bugün bundan rahatsız olup içine bir bakmak istedim kasayı açtım RAM'lere dokunduğumda acayip sıcaktı işlemci soğutucusuna dokundum o da sıcaktı. Kısacası komple kasa çok ısınıyor.
Bundan sebeple mi bilmiyorum ama ısınmaya başladığı günden acayip derecede kasmaya başladı. Şu anlık bu bilgisayar ile idare etmeye çalıştığımdan alternatif bir çözüm arıyorum ısınması ile kasmasının bir sebebi var mıdır ?
Bilgisayar RAM, işlemci soğutucu v.s neden ısınır kasaya bir sıkıntı verir mi? Bir kaç gün önce hiçbir sorunum yoktu ne olduysa aniden oldu.
Bundan sebeple mi bilmiyorum ama ısınmaya başladığı günden acayip derecede kasmaya başladı. Şu anlık bu bilgisayar ile idare etmeye çalıştığımdan alternatif bir çözüm arıyorum ısınması ile kasmasının bir sebebi var mıdır ?
Bilgisayar RAM, işlemci soğutucu v.s neden ısınır kasaya bir sıkıntı verir mi? Bir kaç gün önce hiçbir sorunum yoktu ne olduysa aniden oldu.
Son düzenleyen: Moderatör: