Kasa ışıkları nasıl kontrol edilir?

Efcnn

Kilopat
Arkadaşlar kasanın üstündeki fan reset tuşuna basıyorum, renk değiştiriyordu önceden şu an sadece bir renkte takılı kaldı ve ARGB vs açamıyorum. Sıkıntı ne olabilir yardımcı olur musunuz?
Kasam:
Enermax starryfort SF70h ARGB temperli cam USB 3.0 mid Tower mATX + maxpro III 700W Gaming kasa.

Arkada bir kontrolcü vardir hazir sistem aldiysaniz oradaki değiştirme kablosu çıkmış olabilir kasanin arka kapagini açıp bakın kisaca tum kablolar oturmuşmu diye kontrol et kontrolcudeki yada omru bitti veya başka birsey olduysa yeni bir tane tuş al ustunde reset pw yazar kablonun ucunda

Hocam tam olarak nasıl bir şey bu kontrolcü ? Arkada çok fazla kablo var anlayamıyorubuna
Buna benziyor tum kablolari takilimi kontrolet yapamazsan foto çek at bakariz

Dosya Ekleri

• IMG_20241214_003536.jpg
    IMG_20241214_003536.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 25
İçinde attığim fotodaki gibi bir cihaz varmi goremiyorum burdan
Bende göremedim hocam yok sanırım. Yada içeri saklanmış kablodan gözükmüyor, pcyi kapatıp iç kısma bakacağım

Bende göremedim hocam yok sanırım. Yada içeri saklanmış kablodan gözükmüyor, pcyi kapatıp iç kısma bakacağım
Fan kabloları gibi bi kablo daha gördüm ama çıkmış haldeydi ona bi bakacağım şimdi

Bencede öyle yap merak ettiğim tek şey nasil ust dugmeye basinca degistiriyor ben sadece kontrolcu ile yappilanlarda gordum bu sekilde neyse tum kablolari kontrol et

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı