Haftada bir fön Makinesi ile bı hava vursam sizce mantıklımıUzun kullanımda bu yaz aylarında pencereler falan açık olduğu için bayağı tozlanır. Düzenli olarak temizleyin böyle bir derde gerek kalmaz hocam.
Haftada bire gerek yok. Kasanın kapağı kapalı kalsın, imkanınız varsa 4 ayda bir fön makinesi vurun gitsin. Macun konusunu tam bilmiyorum ama ne kadar da bir değişmeli diye, 8 ayda falan diye hatırlıyorum.Haftada bir fön Makinesi ile bı hava vursam sizce mantıklımı
Hocam resmen 15 derece fark etti sıcaklık sıcak çalışacağına her hafta bi fön çeksem sorun çıkmaz heraldeTemizleme aralığını daraltırsan bir problem olmaz. Aksi takdirde daha çok tozlanacağı için toz da bileşenlere dolaylı yoldan zarar verebildiği için pek mantıklı olmaz.
Hocam kapak kapalı 85 derece oluyor ekran kartına bı zararı olmazmı?Haftada bire gerek yok. Kasanın kapağı kapalı kalsın, imkanınız varsa 4 ayda bir fön makinesi vurun gitsin. Macun konusunu tam bilmiyorum ama ne kadar da bir değişmeli diye, 8 ayda falan diye hatırlıyorum.
Hocam kapak kapalı 85 derece oluyor ekran kartına bir zararı olmaz mı?
O sıcaklıklarda bi zararı olmaz.Hocam kapak kapalı 85 derece oluyor ekran kartına bı zararı olmazmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.