YagizCN
Centipat
Kasa için Cooler Master H500 ARGB veya Cooler Master TD 500 mesh ARGB bakabilirsin. H500 modeli hem akrilik hem de ızgara ön panel ile geliyor. H500 alırsan yazın ızgara kışında güzel bir görüntü için akrilik panel kullanabilirsin. Sıvı soğutma için de tek fanlı mı istersiniz çift fanlı mı? Ve şunu da ekleyeyim 500 TL sıfır bir sıvı soğutma için yeterli mi emin değilim fakat ikinci el alabilirsiniz.
Öneri: Hem TD500 ARGB alıp ( 800 TL) hem de Cooler Master MasterlIQUID240L RGB sıvı soğutma (700 TL) alıp işi 1500 TL'ye rahat kapatabilirsin dostum.
Fazladan paran kalırsa da RGB seviyorsan TD 500'e egzoz Fan'ını RGB fan ile değiştirebilirsin. Arkadan çıkardığın fanı da TD 500 üst tarafına 3 fan destekliyor 2'sini sıvı soğutmanın radyötürü alacak 1 boş olduğu için oraya takarsın. Soğutması ve görüntüsü çok şık bir sistem oluşturabilirsin. Artı olarak kasa içine bir de RGB LED'ler döşeyebilirsiniz. (Forum üzerinde nasıl yapılacağına dair rehberler mevcut) iyi forumlar dilerim. Biraz RGB seviyorum da mazur gör beni
.
Öneriniz için teşekkür ederim. Fiyat olarak soğutma için bir fiyat belirlemedim sadece kasa 1500 TL civarı dedim. Biraz yanlış anlaşılmışım.