HDMI kablosumu yoksa VGA kablosumu laptopdaki giriş.
Dostum Laptop'a bağlanılamadığı diğer yanıtlardan aşikâr zaten.Senin cevabın çözüm değil ki. Kasa laptopa bağlanır mı sorusunun cevabı yazdığınız değil asla. Televizyona bağlayabilir, monitöre bağlayabilir doğru ama soru bunlardan bağımsız olarak laptop ekranı için sorulmuş. Bu şartlarda cevap şöyle olmalı: Hayır baglayamazsınız. Öneri olarak TV verilebilir ama sorunun doğrudan çözümü bu değildir.
Herhangi bir HDMI veya VGA kablosu ile televizyona bağlayıp test edebilirsiniz.İkisi de var sanırım.
İlk yazan kimse onu. TV'ye bagla diyenlerinki çözüm değil öneri olabilir. Ben doğrudan baglayamazsınız dedim. Çözüm olacaksa benim yorumumu işaretle.Şimdi ben kimin cevabını çözüm diye işaretliyeyim.
Var olabilir ama bağlarsanız bile kasa laptopa görüntü veremez. Yani o soru sizin probleminiz açısından önemsiz. Ancak kasada bulunan hdmi yada vga girişi varsa TV için işe yarayabilir.İkisi de var sanırım.
Var olabilir ama bağlarsanız bile kasa laptopa görüntü veremez. Yani o soru sizin probleminiz açısından önemsiz. Ancak kasada bulunan HDMI ya da VGA girişi varsa TV için işe yarayabilir.
Hocam mesele çözümün kime yazıldığı değil, karşılığında para yada madalya vermiyorlar. Arkadaşlar yorumlarınızı düzeltirse onlara da verebilirsiniz çözümü. Ancak dediğim gibi "Kasadan görüntü almak için laptopu kullanabilir miyim" sorusunun cevabı "TV'ye bağla" değildir. Bu şekilde bir soru cevabin sonunda aklınıza ikinci bir soru olarak "tamam da peki laptop, o olur mu?" gelmez mi?Kimseye haksızlık olmasın işaretlemiyorum teşekkür ederim cevaplarınız için.
Evet hocam normal monitör gibi.Tamam deneyeceğim teşekkürler.
Nasıl yapacağım normal monitöre bağlar gibi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.