Kasa mı monitör mü alınmalı?

Makaleler
21
Selamlar, şu anki kasam HP A6632TR. Sistemim GTX 960 ve X3440'tan oluşuyor. X3440 şu anda 3.7 GHz hızına sabit ancak bazen VRM'ler aşırı ısındığında hızını kesiyor ya da kapatıyor. Bunu önlemek için termal pad aldım, kargonun gelmesini bekliyorum. Elimde bir miktar para var. X3440 4 GHz yapmak için kasa almak mı? Yoksa darboğazı kapatmak için monitör almak mı? Şu anki monitörüm 900P bir monitör. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar, şu anki kasam HP A6632TR. Sistemim GTX 960 ve X3440'tan oluşuyor. X3440 şu anda 3.7 GHz hızına sabit ancak bazen VRM'ler aşırı ısındığında hızını kesiyor ya da kapatıyor. Bunu önlemek için termal pad aldım, kargonun gelmesini bekliyorum. Elimde bir miktar para var. X3440 4 GHz yapmak için kasa almak mı? Yoksa darboğazı kapatmak için monitör almak mı? Şu anki monitörüm 900P bir monitör. Şimdiden teşekkürler.

Ben monitörü tercih ederdim.

Darboğazı NVIDIA DSR ile çözebilirsin.
Görüntü bozuluyor, kısaca olmuyor.
Ben monitör tercih ederdim.
Ben olsam monitör alırdım darboğaz önemli.
Ben monitör diyorum. Isınma sorununa rağmen 16 GB RAM'i yeni kasaya tercih etmiştim.
Ben monitörü tercih ederdim.
Peki thermal padlere rağmen sıkıntı olursa almalı mıyım kasa?

1500-2000 civarında ortalama bir monitör alacaksan, eski monitörün 60 Hz ve kötüyse monitör.
En azından verdiği zevki ciddi manada etkileyecek.
Sistem çok ısınırsa uzay montaj kullan. Ben ilk sistemimi kurduğumda paran yetmediği için anakart kutusu üzerinde kullandım 2-3 ay. Üzücü ama gerçek. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı