Kasa mı monitör mü alınmalı?

Peki thermal padlere rağmen sıkıntı olursa almalı mıyım kasa?
Şu anda kullandığınız kasa baya kötü. Havalandırması hiç iyi değil. Kasanın önünde içeri taze hava çekmek için ızgaralar dahi yok. Benim düşüncem eğer taze hava girişi için ızgaraları olan yeni bir kasa alırsanız sisteminiz 15-20 derece daha serin çalışacaktır. Aşağıdaki kasa gayet yeterli ve işinizi görür.

Şu anda kullandığınız kasa baya kötü. Havalandırması hiç iyi değil. Kasanın önünde içeri taze hava çekmek için ızgaralar dahi yok. Benim düşüncem eğer taze hava girişi için ızgaraları olan yeni bir kasa alırsanız sisteminiz 15-20 derece daha serin çalışacaktır.
Almışken mesh bir kasa alacağım zaten, ancak darboğazı monitör ile çözmem gerek.

Şu anda kullandığınız kasa baya kötü. Havalandırması hiç iyi değil. Kasanın önünde içeri taze hava çekmek için ızgaralar dahi yok. Benim düşüncem eğer taze hava girişi için ızgaraları olan yeni bir kasa alırsanız sisteminiz 15-20 derece daha serin çalışacaktır. Aşağıdaki kasa gayet yeterli ve işinizi görür.

Bu daha iyi değil mi?

Bu daha iyi değil mi?

Hayır benim attığım kasa kesinlikle daha kaliteli. Sizin attığınız kasanın malzeme kalitesi iyi değildir.

İlk kasanın modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı