Kasa nasıl söküp takma nasıl öğrenilir?

CakiMontana

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu aralar bilgisayarımın parçalarını yeniliyorum da, yeni ferah bir kasa alıp şu anki sistemimi ona taşımak istiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Örneğin bir PSU sipariş veriyorum indirimden, sonra gidip onu taktırıyorum bilgisayarcıya 350 TL de ona veriyorum örneğin. Hiçbir anlamı kalmıyor bu sefer indirimin. Ya da bir termal macun çekmeyi bile bilmiyorum, para bir yana nasıl malzeme kullanıyorlar bilmiyorum. Bu sorunları nasıl çözebilirim? Nereden öğrenebilirim? Kendi kendime yeter hale nasıl gelebilirim?

Youtube'da sayısız video var, elin de tornavida tutuyorsa düşündüğünden çok daha basit. 1 kere yaptıktan sonra bisiklete binmek gibi öğrenmiş oluyorsun. Çeşitli montaj videoları izle, elini korkak alıştırma gerisi kolay.

Merhaba arkadaşlar bu aralar bilgisayarımın parçalarını yeniliyorum da, yeni ferah bir kasa alıp şu anki sistemimi ona taşımak istiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Örneğin bir PSU sipariş veriyorum indirimden, sonra gidip onu taktırıyorum bilgisayarcıya 350 TL de ona veriyorum örneğin. Hiçbir anlamı kalmıyor bu sefer indirimin. Ya da bir termal macun çekmeyi bile bilmiyorum, para bir yana nasıl malzeme kullanıyorlar bilmiyorum. Bu sorunları nasıl çözebilirim? Nereden öğrenebilirim? Kendi kendime yeter hale nasıl gelebilirim?
Hocam youtube üzerinde binlerce video var, onlara bakarak nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz. Ancak stres yaparsanız işler hiç iyi gitmez, arkadaşım sırf stres yaptığı için dikkatsizliği yüzünden anakartı kısa devre yaptırdı. Bu dediğim baya tepe bir senaryo, zor bir şey değil normalde.

Eğer hafızanız 5-10 dakikada bir sıfırlanmıyorsa birkaç video izleyerek rahatça yapmanız gerekenleri öğrenebilirsiniz. Aşırı derecede el titremem olmasına rağmen bilmem kaç ay önce izlediğim videolarla çok rahatça 1 saat içerisinde sistem topladım.
Bir de, yapmanız gereken şeyi yapıyorsanız kırılır mı diye çok fazla tribe girmeyin. Yaptığınız şey doğruysa problem olmaz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı