Kasa nereye konulmalı?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Merhaba. Kasalar alta mı konulmalı üste mi? Bir yazı okurken kasanın altta olması daha iyi diyorlardı. Sizce kasalar nereye konulmalı _bence üste konulmalı çünkü çok hızlı toz tutar, toz tuttuğu için fazla ses çıkartır, yavaş çalışır. Sizce dediklerimde doğru muyum? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Söylemek gerekirse MSI MAG Forge M100a modelini. Kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alanınız geniş ise yukarı koyun hem zarar görmez hemde düzgün bir modifikasyon ile odaya tarz katabilirsiniz aşağıda kullanıyorum mecburi olarak ve hiç memnun değilim çok hızlı toz kapıyor ayrıca sevdiğim bir youtuber der ki; O KADAR EMEK VERDİĞİNİZ VE ALDIĞINIZ BİLGİSAYAR'IN İŞTEN GELMİŞ AYAKLARLA AYNI HİZADA DURMASI ADALETLİ DEĞİL.

Yukarıda durduğunda fanların sesi rahatsız edebiliyor ve çok yer kaplıyor. Aşağı alınca görsel bozuluyor ve çok toz tutuyor.

Yukarıda durduğunda fanların sesi rahatsız edebiliyor ve çok yer kaplıyor. Aşağı alınca görsel bozuluyor ve çok toz tutuyor.

Hocam aşağıda yanlışlıkla zarar verme ihtimaline karşı ses çok takılmaz gibi ayrıca çok eski ya da bozuk fanınız yoksa kulaklıkla beraber o kadar rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Hava akışının altta daha iyi olduğunu söylüyorlar. Bu bilgiye katılmıyorum. Tozlu havayı almasını kim ister ?

Hocam alanınız geniş ise yukarı koyun hem zarar görmez hem de düzgün bir modifikasyon ile odaya tarz katabilirsiniz aşağıda kullanıyorum mecburi olarak ve hiç memnun değilim çok hızlı toz kapıyor ayrıca sevdiğim bir YouTuber der ki; O KADAR EMEK VERDİĞİNİZ VE ALDIĞINIZ BİLGİSAYAR'IN İŞTEN GELMİŞ AYAKLARLA AYNI HİZADA DURMASI ADALETLİ DEĞİL.

PC hocası mı, hocam.

Hocam eğer masanız sağlamsa, kaldırıyorsa masaya koymanız daha iyi olacaktır, eğer değilse yere koymanız daha iyi olacaktır, olası bir probleme karşı.

PC hocası mı, hocam.

Hocam eğer masanız sağlamsa, kaldırıyorsa masaya koymanız daha iyi olacaktır, eğer değilse yere koymanız daha iyi olacaktır, olası bir probleme karşı.
Hocam Çin seddi kadar masam var. Hem kasa Micro Kasa. Her şeyi taşıyor maşallah. Ama bir gün çökerse diye korkmuyorum değil. Çünkü aşağı yukarı 5-6 bilemedin 7 yıllık. Çok sağlam aslında ben bu masayla dövüşüyordum. Hiç bir şey olmuyordu.

Son düzenleme:
Ben açıkçası yukarı koyma taraftarıyım, çünkü aşağıya koyunca üstüne düşebilecek şeyler yüzünden riskli bir konumda duruyor ve çok hoş gözükmüyor. Geniş bir masam olmadığı zamanlarda aşağı koyuyordum ve bu yüzden kasanın üstüne koskoca bir tabak yoğurdu dökmuşlüğüm var 😅

Ben açıkçası yukarı koyma taraftarıyım, çünkü aşağıya koyunca üstüne düşebilecek şeyler yüzünden riskli bir konumda duruyor ve çok hoş gözükmüyor. Geniş bir masam olmadığı zamanlarda aşağı koyuyordum ve bu yüzden kasanın üstüne koskoca bir tabak yoğurdu dökmuşlüğüm var 😅

Hocam afiyet olsunlarımı iletirseniz kasaya mutlu olurum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı