Kasa ön mikrofon jak girişi önerisi

Whister

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
418
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 7 yıl önce mikrofonumun jakı içerisinde kırılmıştı ve hala içinde duruyor. Bugün yine çıkarmaya çok çabaladım ama bir türlü çıkmıyor.

Denediğim yollar:
- İple çekmek,
- Mıknatıs,
- Tel toka (çok yaklaştı dibine kadar geldi gitti bir daha asla yaklaşmadı),
- Tükenmez kalem kabı ile çekmeyi,
- Cımbız,

Yani her yolu denedim diyebilirim. Kasanın ön tarafını çıkarıp ön jakları elime aldım arkasındaki kablolar oraya silikon ile sabitlenmiş. Sinirden ucunu tornavida ile bile büyüttüm her şeyi göze alarak yine olmadı, yine olmadı. Şu anda sizden ön mikrofon jak girişi için parça önerisi istiyorum.

Güvenebileceğim bir siteden kaliteli olursa sevinirim. Şu an bu jak girişini çıkarıp alevde yakarak kahkaha atmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Güzel yorumlarınızı esirgemeyin. Parçaları bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de olmuştu ben küçükken ama çok ugraştık baktık olmuyor mahalle bilgisayarcısına götürmüştük oda 55 TL almıştı.
 
Uyumsuz sanırım. Üstte 2 usb girişi altta kulaklık ve mikrafon girişi var. Kare bir biçimde.

Hocam bende de olmuştu ben küçükken ama çok ugraştık baktık olmuyor mahalle bilgisayarcısına götürmüştük oda 55 TL almıştı.
Biraz pahalı olmamış mı?

Sadece mikrafon için olanı yok mu? Diğer girişlerde sorun yok sadece mikrafon lazım. Kablosu fln herşeyi var sadece giriş lazım. Montajını ben yaparım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı