Kasa ön paneli nasıl çıkartılır?

Hope Sky

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu kasayı bayağıdır kullanıyorum ama modelini unuttum. Hem bana model konusunda yardımcı olmanızı istiyorum hem de ön fan bayağı tozlu, yıllardır temizlenmedi fakat ön paneli nasıl açacağımı bilmiyorum. Bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• acd61d59-48f7-454a-acdc-88fce4db002d.png
    acd61d59-48f7-454a-acdc-88fce4db002d.png
    576,2 KB · Görüntüleme: 139
  • a2bd4f63-e651-4a0b-a6f7-8692e70646e3.png
    a2bd4f63-e651-4a0b-a6f7-8692e70646e3.png
    1.012,4 KB · Görüntüleme: 113
Ön kapak geçirmeliyse alttan tut çek çıkar direkt. Geçirmeli değilse yan kapakları sök ön panelin vidaları direkt gözükür. Vidaları söküp yine alttan çek.

İki adet düz uçlu tornavida ve bez al, bezi tornavida ucuna koyarak kasanın yan tarafına nazik şekilde sok ve aşağı yukarı oynatarak kanırt. Klipslerin tırnağı yerinden çıkınca panel sökülecektir, tuşların olduğu bölümdeki karttan kabloları çıkartabilirsin.
(Zarar vermeyecek en doğru yöntem budur)

Kanirtmaya gerek yok, on panelin en altinda hava boslugu tarzi el sokabilecegin yer olur genelde tut tek seferde hizlica cikar.
Tirnaklar pek oynamaya gelmiyor genelde.

Teşekkürler arkadaşlar "alt kısımdan" biraz kuvvet uygularak çekince açıldı, sizlere bir sorum daha var kasanın yanında multiple cooling kısmı var yani 2 adet yan kapak fanı var filtre ve hasır telli fakat fanların ön kısmı dışarı bakıyor arka kısmı içeri bakıyor bu havayı içeri verdiği anlamına mı geliyor temlisi fotoğrafı ekledim 2. numara dışarı bakıyor 1. numaralı taraf ise kasanın içine bakıyor konumu doğru mu acaba?
Not: Ön tarafta bulunan tek fan aynı şekilde konumlanmış sadece egzoz fanı farklı o da 1. numara dışarı 2. numara içeri bakıyor. Bu konuda bilgi verir misiniz?

Dosya Ekleri

• fan yonu.jpg
    fan yonu.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı