Kasa RGB kontrolcüsünü anakarta bağlamak

sndbtz

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Producer
MSI MAG Forge 100M kasam var. İçinde RGB kontrolcüyle geldi 12Volt'luk. Kullanım kılavuzunda anakartın JRAINBOW kısmına bağlanabileceği yazıyor ama bağlayacak kablo çıkmadı. İçinden sadece SATA bağlantı kablosu çıktı. Kullanım kılavuzunda bir ucu kontrolcüye bağlanan bir ucu SATA diğer ucuda JRAINBOW bağlantılı bir kablo gösteriyor. O kabloyu nasıl bulurum internette? Bir de anakartım ASUS TUF Gaming X570 PLUS ve JRAINBOW yok sadece 12 Volt kontrolcü var. Nasıl bağlayabilirim?

dostum günaydınlar şu post size yardımcı olur mu bilemedim. Bir paylaşmak istedim. Dark ARGB Hub 6 Fan

Fanları anakarta bağlayıp kullanmak istiyorsanız kontrolcüyü kullanmamanız gerekli. 100R modelinde olduğu gibi kontrolcüyü çoklayıcı olarak kullanamazsınız. Fanları direkt 4 pin RGB kablosu ile anakarta bağlamanız gerekli.

Anakartınız da 2 tane RGB çıkışı var. Fanları ayrı ayrı o çıkışlara bağlayın.
Screenshot_1.png

Teşekkür ederim.
Fanları anakarta bağlayıp kullanmak istiyorsanız kontrolcüyü kullanmamanız gerekli. 100r modelinde olduğu gibi kontrolcüyü çoklayıcı olarak kullanamazsınız. Fanları direkt 4 pin RGB kablosu ile anakarta bağlamanız gerekli.

Anakartınız da 2 tane RGB çıkışı var. Fanları ayrı ayrı o çıkışlara bağlayın.
Eki Görüntüle 943122

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı