Kasa Seçimi

CanZ

Centipat
Merhaba arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var. Yeni bilgisayar topladığımızda aldığımız kasanın bir önemi var mı? ATX konusunu biliyorum ama mesela anakart, ekran kartı, soğutucu gibi parçaların boyutu yeterliyse seçtiğimiz kasanın estetik harici bir önemi oluyor mu? Boşu boşuna yüzlerce TL harcamak gerekiyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Önemlidir. Kasaya sırf teneke gözüyle bakarsak yalınılırız. Kasanın hava sirkülasyonu iyi olması gerek, yoksa ısınma sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Everest, Frisby, Power Boost, Gamemax ve dahası. Bu ürünlerden uzak durulması gerek. Ürünler kalitesiz ucuz mallar. Bütçen ne kadar ona göre bir kasa önerelim.

Önemlidir. Kasaya sırf teneke gözüyle bakarsak yalınılırız. Kasanın hava sirkülasyonu iyi olması gerek, yoksa ısınma sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Everest, Frisby, Power Boost, Gamemax ve dahası. Bu ürünlerden uzak durulması gerek. Ürünler kalitesiz ucuz mallar. Bütçen ne kadar ona göre bir kasa önerelim.

Çok bir bütçe ayıramıyorum kasaya fakat bu iki kasa aklımda şuan fiyatı bu civarda olan kasaları alabilirim.

Çok bir bütçe ayıramıyorum kasaya fakat bu iki kasa aklımda şuan fiyatı bu civarda olan kasaları alabilirim.

Bunlar yerine Sharkoon TG5, Corsair Spec Delta, Cooler Master MB511 seçebilirsin.

Bunlar yerine Sharkoon TG5, Corsair Spec Delta, Cooler Master MB511 seçebilirsin.

Merhabalar,

Bahsettiğiniz ürünleri inceledim ama şu an sıfırlarını bulmak MB511 haricinde biraz zor.

Size sormak istiyorum tavsiyelerinizi; Bu arada 24 Cm radyatörüm mevcut. XPG Invader'in hem RGB hem de radyatörü ön ve üst taraf dışında anakartın yanındaki boşluğa da takılabilecek olması dikkatimi çekti. Ortalama bu kasaların fiyatları 500-600 tl civarında

Corsair Carbide SPEC-OMEGA (DELTA'dan farklarını bilmiyorum)
XPG Invader RGB
Corsair MB511 RGB olmayan versiyon(kırmızı)
Sharkoon TG5 (Mavi)

Sizin önerileriniz hangileri olur? Bu arada XPG için aşağıda fotoğraflarını paylaştım.
Ya da 2.el şu şu modellere bakıp 500-600 tl seviyesinde alabilirsiniz dediğiniz başka modeller var mı?

Çok teşekkürler şimdiden.

1589830923639.png

1589830948124.png

2011 yılında çıkmış olmasına rağmen 500 TL bandında 2.el olarak bu kasa az önce attığım mesaj listesekinde kasalar arasına girmeli mi?
CORSAIR GRAPHITE 600T

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı