isimbulamiyorum
Kilopat
100TL sadece termal macun için söylemiştim. İşlemci için 300'e kadar yolu var.100₺ içinde soğutma ve termal macunda olacak mı yoksa ben mi yanlış anladım.
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA diğer alternatif olarak ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu kasayı alın.Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İşlemci için soğutmayı ise sonra adam akıllı bir şey alın. Hayır gelmez ucuza işlemci soğutucudan.
100TL sadece termal macun için söylemiştim. İşlemci için 300'e kadar yolu var.
Macun burada 40 TL bu arada.Termal macun:
Arctic Mx-4 2019 Edition 8g Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arctic Mx-4 2019 Edition 8g Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kasa mag forge 100M/100R/101R ya da Zalman N5 MF
Soğutucu kesinlikle ama kesinlikle T6 Ultra
Macun kesinlikle Arctic MX-4.
Macun burada 40 TL bu arada.
O zaman termal macun olarak bu Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/mK 1gr Termal Macun TGK-001-RS Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe işlemci soğutucusu olarak ise bunu alın Aerocool Cylon 4F ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Acaba bu 3 fandan hangisi daha iyi olur? Snowman markasını ilk defa duydum kaliteli midir acaba?Kasa:
ya daMSI MAG FORGE 100M Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M Led Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Soğutucu:
ya daDark Freezer X128 DKCCX128 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dark Freezer X128 DKCCX128 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Termal macun:
Arctic Mx-4 2019 Edition 8g Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arctic Mx-4 2019 Edition 8g Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fanları çok sesli, rahatsız edebilir. Ses dışında performanslı bir ürün.Acaba bu 3 fandan hangisi daha iyi olur? Snowman markasını ilk defa duydum kaliteli midir acaba?