Kasa, soğutucu ve termal macun tavsiyesi

Dark Freezer X128 çinde üretilip marka basılıp fahiş fiyata satılann bir ürün. Aerocoola o kadar para verilmez. T6 Ultra'yı kendim kullanıyorum forumda da bir sürü kullanan kişi bulabilirsin parasını sonuna kadar hak eden bir ürün. Xeon E5450 işlemcim boşta 60-70 derece arasında geziyordu stok halde. Bu soğutucuyu aldıktan sonra 3 GHz'ten 4GHz'e overclockladım boşta 30, Prime95'te maksimum 60 derece.
Fanları çok sesli, rahatsız edebilir. Ses dışında performanslı bir ürün.
O sorunun çözümü de fanların yerini değiştirmek. Fanlar son hızda çok sesli değil fakat yerinden dolayı birisi son hızdayken sesi yüksek oluyor. Yerlerini değiştirince sorun çözülüyor.

Dark Freezer X128 Çin'de üretilip marka basılıp fahiş fiyata satılann bir ürün. Aerocool'a o kadar para verilmez. T6 Ultra'yı kendim kullanıyorum forumda da bir sürü kullanan kişi bulabilirsin parasını sonuna kadar hak eden bir ürün. Xeon E5450 işlemcim boşta 60-70 derece arasında geziyordu stok halde. Bu soğutucuyu aldıktan sonra 3 GHz'ten 4GHz'e overclockladım boşta 30, Prime95'te maksimum 60 derece.

O sorunun çözümü de fanların yerini değiştirmek. Fanlar son hızda çok sesli değil fakat yerinden dolayı birisi son hızdayken sesi yüksek oluyor. Yerlerini değiştirince sorun çözülüyor.

Fiyat olarak T6 Ultra uygun ve performanslı bir şeye benziyor. Kafama diğerlerinden daha çok yattı.
Macun olarak Arctic MX-4
Kasa MSI Mag Forge 100M
Soğutucu T6 Ultra alacağım galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı