Kasa taşıma

Dediğim espri miydi? Hiç bilmiyordum ya tabii'ki espri değil tamirciye vereceksin o karar verecek ekran kartını çıkaracak ya da çıkarmayacak espri değil bu.

Ulan sinirmi tavana çıkartıyon ben diyorum ki söküp mü götürim sökmeden mi sen bana adam orada anlatsın diyorsun götürebilsem niye konu açım.

Hocam durun bir raporlayalım sizde kaynamayın arada.

Hocam bilgisayarı kapatıp, fişi çekin. Bir 10, 20 dk bekleyin. Sonra açma tuşuna 15 sn basılı tutun, bırakın. Kasayı yan şekilde yatırın, derin bir nefes ile besmele çekin. Vidaları yavaşça sökün, pimi açın, sanki küçük bir kertenkeleyi kaldırır gibi narince çıkartın, çok sert hareket ettirmeyin. Kartı plastik yerinden tutmaya çalışın.

Hocam bilgisayarı kapatıp, fişi çekin. Bir 10, 20 dk bekleyin. Sonra açma tuşuna 15 sn basılı tutun, bırakın. Kasayı yan şekilde yatırın, derin bir nefes ile besmele çekin. Vidaları yavaşça sökün, pimi açın, sanki küçük bir kertenkeleyi kaldırır gibi narince çıkartın, çok sert hareket ettirmeyin. Kartı plastik yerinden tutmaya çalışın.

Çok teşekkür ederim hocam çok işime yarayacak kertenkele hariç :)

15 sn meselesi nedir, niye yapılır ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı