Kasa temizlemek için kompresör nereden bulunur?

196132

Kilopat
Makaleler
1
2 yıl önce PC topladım, o gün kapağı kapadım bir daha da açmadım. 2 yıldır hep aktif PC'yi kullanırım. İçerisi toz dolmuştur. Hava üfleme, Kompresör cihazını nereden bulurum? Bursa/İnegöl'de yaşayıp, elinde Kompresör olan arkadaş var mı bu forumda? Ücreti karşılığında elbette...

Kompresöre gerek yok elektrikli süpürgenin üfleme modunu ya da fön makinesini soğuk ayarda kullanabilirsiniz.

Elektrikli süpürgenin üfleme modu nasıl açılır ki?
710W El Kompresörü Elektrikli Hava Üfleme Körüğü Fiyatı

Hepsiburada, N11 gibi sitelerde bulabilirsiniz. Ürünle alakalı bilgim yok, örnek olsun diye link atıyorum.

Kardeş biliyorum bunları, ben sadece tek seferlik temizlemek için diyorum..

Ben Bursa merkez de ikamet ediyorum, çalıştığım iş yerinde kompresör var kendi bilgisayarımı da burada temizliyorum, Nosab sanayi bölgesine işiniz düşer de gelirseniz yardımcı olurum. (Ücretsiz)

Ben Bursa merkez de ikamet ediyorum, çalıştığım iş yerinde kompresör var kendi bilgisayarımı da burada temizliyorum, Nosab sanayi bölgesine işiniz düşer de gelirseniz yardımcı olurum. (Ücretsiz)

Eyvallah, çok sağ olun. Biliyorum orayı, düşünmeniz yeter..
Süpürgeye göre değişir. Biraz kurcalarsanız bulursunuz.

Kardeş, BKS 2240 C Toz Torbalı - Toz Torbalı - Elektrikli Süpürge Fiyatları | BEKO

Son düzenleme:
2 yıl önce PC topladım, o gün kapağı kapadım bir daha da açmadım. 2 yıldır hep aktif PC'yi kullanırım. İçerisi toz dolmuştur. Hava üfleme, Kompresör cihazını nereden bulurum? Bursa/İnegöl'de yaşayıp, elinde Kompresör olan arkadaş var mı bu forumda? Ücreti karşılığında elbette...

2200W güç değerine sahip bir saç kurutma makinesi işinizi görecektir. Soğuk üfleme modu ile güzel bir şekilde halledebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı