Kasa temizliği ne zaman yapılır ve ne ile yapılır?

RECKEİ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC alalı yaklaşık 3 ay oldu fazla toz olmayan yerde masanın üst tarafında tutuyorum kasayı ama yine de toz birikiyor. Acaba kaç ayda bir tozunu almalıyım ve ne ile almalıyım? Aklımda kompresör almak var sizin fikriniz nedir acaba? Parçaları sökmeden temizleme işlemini yapmak istiyorum.

Nemli bez oksitleme yapar uzun vadede bence ıslak mendili sık anakarta zarar vermeden kabasını al. Ben alkol oranı yüksek kolonya ile silmeyi tercih ediyorum.

Hafif nemli bir bezle bile silmeniz hiçbir sıkıntı yaratmaz. Ekran temizleme spreyleri ya da ıslak mendille istediğiniz aralıkta tozunu silip temizleyebilirsiniz.
Nemli bez oksitleme yapar uzun vadede bence ıslak mendili sık anakarta zarar vermeden kabasını al. Ben alkol oranı yüksek kolonya ile silmeyi tercih ediyorum.
Kaç ayda bir yapmalıyım bu işlemi acaba?

Yaz ve Kış olarak ayırmam gerekir. Kışın 2 ayda bir elden geçiririm. Yazın mutlaka ayda bir elden geçiriyorum. Pc soğutmasına önem veriyorum.

Yaz ve Kış olarak ayırmam gerekir. Kışın 2 ayda bir elden geçiririm. Yazın mutlaka ayda bir elden geçiriyorum. Pc soğutmasına önem veriyorum.
Bilemedim ki, ortamının tozluluğunu bilmediğim için, istersen haftada bir istersen ayda bir gözle görülen rahatsız edici hale geldikçe yaparsın.👍
Teşekkür ederim cevaplar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı