Merhaba arkadaşlar. Elimde hızlı üfleyen bir saç kurutma makinesi var. Soğuk modu da var. Soğuk moda alıp saç kurutma makinesiyle kasa içini, fanları vs. temizlesem sorun yaşar mıyım?
Evet bunu bir videoda bende görmüştüm. Fanları tutuyordu arkadaş, dönüş mekanizması bozulabiliyormuş. Elimin yetmediği yerlere artık iğne filan sokarak fanı tutacağız Bu arada son olarak kasanın üstünde 2 adet fan var ve bunlar sıcak havayı dışarı atıyor. Fakat fanların üstünde yani kasaya dışarıdan yapıştırmalı fan filtresi var. Bunun amacını anlayamadım. Dışarıdan gelicek olan bir maddeyi kasanın içine sokmaması için mi konulmuş? Çünkü zaten üstteki fanlar kasanın içine doğru üflemiyor. Anlam veremedim.
Prizden çekmekten bahsetmişsin sanırım. Zaten dışarı çıkartmaya biraz üşeniyorum kasayı olduğu yerde temizleyeceğim elektrik kablolarını çıkartıp. Yanına da bir süpürge alacağım üflettikçe çıkan tozu süpürge çekecek. Mekanizma kuruyorum anlayacağın
Aynen bende öyle yapacağım. Fön makinasını en soğuğa alıp. Kompresör düşünüyordum da, 100 TL para vereye pek gerek yok gibi. Onun yerine işlemci soğutucu alırım daha iyi.
Ben aslında saç kurutma makinesi çalıştıktan sonra sanırım verdiği havada elektriklenme yapacak maddeleri de veriyormuş diye duydum. Belki yanlış da olabilir fakat bu yüzden konu açmak istedim.
Kaba pisliğini soğuk modunda saç kurutma makinesi ile yap. Kalan detaylar içinde sulu boya fırçası tavsiye ederim, iyi iş görüyor. Özellikle de işlemci fanındaki pislikler için.
Kaba pisliğini soğuk modunda saç kurutma makinesi ile yap. Kalan detaylar içinde sulu boya fırçası tavsiye ederim, iyi iş görüyor. Özellikle de işlemci fanındaki pislikler için.