Kasa temizliği yaparken kurutma makinesi kullanılır mı?

heisenburak

Centipat
Daha fazla  
Haziran ayında aldığım kasamı bugüne kadar hiç temizlemedim sadece haftada bir ön kısımdaki mash yapıyı ıslak mendil ile sildim. Şimdi temizlik yapmayı düşünüyorum. Bileşenleri sökmeyi düşünmüyorum sadece kasanın içine soğuk modda saç kurutma makinesi tutsam olur mu bir de statik elektrik olayları vs. varmış forumlarda okuduğum kadarıyla ve kasaya zarar veren bir şeymiş onu nasıl halledebilirim?

Haziran ayında aldığım kasamı bugüne kadar hiç temizlemedim sadece haftada bir ön kısımdaki mash yapıyı ıslak mendil ile sildim. Şimdi temizlik yapmayı düşünüyorum. Bileşenleri sökmeyi düşünmüyorum sadece kasanın içine soğuk modda saç kurutma makinesi tutsam olur mu bir de statik elektrik olayları vs. varmış forumlarda okuduğum kadarıyla ve kasaya zarar veren bir şeymiş onu nasıl halledebilirim?
Ben 2-3 senedir kullanıyorum. Soğukta kullandığınız zaman birazda arada mesafe olduğunda problem yaşamazsınız.

Statik elektrik senin vücudunun ürettiği elektriktir. Temizleyeceğin kısma değmediğin sürece bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum. Bu işlemi bende yaptığım için ayrıca teknik kısmı bildiğim için, patlamaz yani korkma :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı