Rehber Kasa Tier List

H500p ve H500M e edilmiş bir hakaret olarak sayıyorum bunu özellikle H500M e.

H500p ve H500M e edilmiş bir hakaret olarak sayıyorum bunu özellikle H500M e.
Hocam, H500P ve H500M güzel kasalar ve onlara hak ettiği tieri verdik zaten. S+ Tier'e koyduğumuz kasalarda aradığımız temel unsur, piyasadaki diğer kasalarda olmayan "unique" bir özelliği olup olmamasıydı.

Örneğin P600s'in çift sistem desteği var, ses yalıtımı var ve CLC'ye açık bir kasa. Yani bu kasa sıradan bir kasaya göre çok fazla şey vadediyor. Bu sebeple S+ Tier'da yer alıyor.

Başka bir örnek olarak yine Corsair 1000D'yi vereyim. 372736 tane fan takıp 362736 tane radyatör takıp istediğin gibi CLC kurabilmene olanak sağlayan, devasa ve günlük bir kullanıcıya asla hitap etmeyen "unique" bir kasa. Yine bu sebeple S+ Tier'da.

3. bir örnek olarak Thermaltake The Tower 900 verebilirim. Bu kasanın içine insan bile girdi, bence bu bile S+ Tier'e koymak için yeterli bir sebep

MSI Velox 100P Airflow'a karşı benim tavır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akvaryum olarak kullanılabilir aslında bayağı işlevsel

Listede göremediğim Lian Li Dynamic EVO çok farklı kasa değil normal modelinden ama gerek modülerliği, gerekse ters sistem kurulabildiği için bence S+ tier hak ediyor ne dersin?

Listede göremediğim Lian Li Dynamic EVO çok farklı kasa değil normal modelinden ama gerek modülerliği, gerekse ters sistem kurulabildiği için bence S+ tier hak ediyor ne dersin?
Bu listeyi hazırlarken yoktu diye hatırlıyorum, bu sebeple yok. Yoksa S+ Tier'e girerdi. Ters montaja sahip olan REV 300'ü S+ Tier'e koyup EVO'yu S+ Tier'e koymamak haksızlık olur.

Arkadaşlar, Fractal Meshify 2 XL kasa çok hoşuma gidiyor. Bu kasanın incelemesi var mı?

Arkadaşlar, Fractal Meshify 2 XL kasa çok hoşuma gidiyor. Bu kasanın incelemesi var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…