Rehber Kasa Tier List

TD500 Mesh ve MB511 gibi modelleri kastediyorsan, o kasalar şu an bulundukları yerde bile öncelikli tercih olacak kasalar değiller. Çok fazla eksileri mevcut alternatiflerine göre. HAF500 ise berbat bir MSRP'ye sahip olmasının yanında H500'ün üstüne pek de bir şey konulmamış, üstelik PSU shroudda 45° fan eklenmesine rağmen o fanın işini tam olarak yerine getirememesinden ötürü başarısız bir gelişim sağladığı için mevcut tierinde. Hatta o kasayı bu listeyi paylaştıktan sonra bu eksilerden ötürü bir aşağı kaydıracaktık ama sonra vazgeçtik. Listeyi güncelleyip tekrar paylaşacağız.
H500p ve H500M e edilmiş bir hakaret olarak sayıyorum bunu özellikle H500M e.
😁

H500p ve H500M e edilmiş bir hakaret olarak sayıyorum bunu özellikle H500M e.
😁
Hocam, H500P ve H500M güzel kasalar ve onlara hak ettiği tieri verdik zaten. S+ Tier'e koyduğumuz kasalarda aradığımız temel unsur, piyasadaki diğer kasalarda olmayan "unique" bir özelliği olup olmamasıydı.

Örneğin P600s'in çift sistem desteği var, ses yalıtımı var ve CLC'ye açık bir kasa. Yani bu kasa sıradan bir kasaya göre çok fazla şey vadediyor. Bu sebeple S+ Tier'da yer alıyor.

Başka bir örnek olarak yine Corsair 1000D'yi vereyim. 372736 tane fan takıp 362736 tane radyatör takıp istediğin gibi CLC kurabilmene olanak sağlayan, devasa ve günlük bir kullanıcıya asla hitap etmeyen "unique" bir kasa. Yine bu sebeple S+ Tier'da.

3. bir örnek olarak Thermaltake The Tower 900 verebilirim. Bu kasanın içine insan bile girdi, bence bu bile S+ Tier'e koymak için yeterli bir sebep :ROFL:

Screenshot_2022-11-18-14-14-54-009_com.google.android.youtube.jpg

MSI Velox 100P Airflow'a karşı benim tavır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, H500P ve H500M güzel kasalar ve onlara hak ettiği tieri verdik zaten. S+ Tier'e koyduğumuz kasalarda aradığımız temel unsur, piyasadaki diğer kasalarda olmayan "unique" bir özelliği olup olmamasıydı.

Örneğin P600s'in çift sistem desteği var, ses yalıtımı var ve CLC'ye açık bir kasa. Yani bu kasa sıradan bir kasaya göre çok fazla şey vadediyor. Bu sebeple S+ Tier'da yer alıyor.

Başka bir örnek olarak yine Corsair 1000D'yi vereyim. 372736 tane fan takıp 362736 tane radyatör takıp istediğin gibi CLC kurabilmene olanak sağlayan, devasa ve günlük bir kullanıcıya asla hitap etmeyen "unique" bir kasa. Yine bu sebeple S+ Tier'da.

3. bir örnek olarak Thermaltake The Tower 900 verebilirim. Bu kasanın içine insan bile girdi, bence bu bile S+ Tier'e koymak için yeterli bir sebep :ROFL:

Eki Görüntüle 1576633
Akvaryum olarak kullanılabilir aslında bayağı işlevsel 😆

Listede göremediğim Lian Li Dynamic EVO çok farklı kasa değil normal modelinden ama gerek modülerliği, gerekse ters sistem kurulabildiği için bence S+ tier hak ediyor ne dersin?

Listede göremediğim Lian Li Dynamic EVO çok farklı kasa değil normal modelinden ama gerek modülerliği, gerekse ters sistem kurulabildiği için bence S+ tier hak ediyor ne dersin?
Bu listeyi hazırlarken yoktu diye hatırlıyorum, bu sebeple yok. Yoksa S+ Tier'e girerdi. Ters montaja sahip olan REV 300'ü S+ Tier'e koyup EVO'yu S+ Tier'e koymamak haksızlık olur.

Bu listeyi hazırlarken yoktu diye hatırlıyorum, bu sebeple yok. Yoksa s+ Tier'e girerdi. Ters montaja sahip olan rev 300'ü s+ Tier'e koyup EVO'yu s+ Tier'e koymamak haksızlık olur.

Phanteks P600S hocam şu an bu kasayı aldım bir tane daha kasa alacağım sadece kasaya 9K bir bütçem var sizce hangi kasa almalıyım

Arkadaşlar, Fractal Meshify 2 XL kasa çok hoşuma gidiyor. Bu kasanın incelemesi var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı