Daha fazla
Powerboost G1010B.Nedir?
Powerboost G1010B.Nedir?
Hava almiyor degil tabii ama pek de iyi degil. Cok fazla DVD ROM ve HDD kizagi oldugu icin hava akisina etkisi eksi yonde.Eksilerin hepsi kozmetik sebeplerse bence sıkıntı yok gibi. Hava akışı açısından iyi midir?
C veya D olurdu muhtemelen. Tam yerine detayli bakinca karar verebilirim. F'lik bir kasa degil kesinlikle.Powerboost G1010B.
Bu liste hazırlanırken CC560 piyasada yoktu. DeepCool duyurusu vardı sadece.CC560 I bulamadim listede. Bence idare eder kasa. Ben alirken fiyati ucuz diye tercih etmistim.
İkisi de güzel, seçim sizin. Ben O11 alırdım.@BerkayZ87 H9 Flow mu? Lian Li O11 mi? Torrent alacaktım, fiyat yüksek olduğu için vazgeçtim.
G500'ün beyaz olanının fansız modeli gelse iyi olur. İçindeki fanlar biraz sesli gibi farklı fan seçenekleri için fansız modeli gelmeli.Ben olsam G500A veya Fractal Torrent alirdim. O11 tarzi kasalari pek sevmiyorum. Ve sogutma performansi da G500A veya Torrent kadar iyi olmayacak.
Bu liste hazırlanırken CC560 piyasada yoktu. DeepCool duyurusu vardı sadece.
Şu an listeye koysak C+ olurdu yeri.
İkisi de güzel, seçim sizin. Ben O11 alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.