Rehber Kasa Tier List

Eksilerin hepsi kozmetik sebeplerse bence sıkıntı yok gibi. Hava akışı açısından iyi midir?
Hava almiyor degil tabii ama pek de iyi degil. Cok fazla DVD ROM ve HDD kizagi oldugu icin hava akisina etkisi eksi yonde.

Powerboost G1010B.
C veya D olurdu muhtemelen. Tam yerine detayli bakinca karar verebilirim. F'lik bir kasa degil kesinlikle.

Listede Asus GT502'yi göremedim, aldım ama hala kutuda duruyor fırsat bulup eski (Cooler master CM690 II) kasamı söküp aktaramadım. Model hakkındaki düşünceleriniz nedir arakadaşlar.

Ben olsam G500A veya Fractal Torrent alirdim. O11 tarzi kasalari pek sevmiyorum. Ve sogutma performansi da G500A veya Torrent kadar iyi olmayacak.
G500'ün beyaz olanının fansız modeli gelse iyi olur. İçindeki fanlar biraz sesli gibi farklı fan seçenekleri için fansız modeli gelmeli.

Bu liste hazırlanırken CC560 piyasada yoktu. DeepCool duyurusu vardı sadece.

Şu an listeye koysak C+ olurdu yeri.

İkisi de güzel, seçim sizin. Ben O11 alırdım.

Öncelikle tekrar merhaba tekrar tekrar rahatsız ediyorum ama. Ben bu bahsetmiş olduğum DarkFlash'i aldım. Ama kasayı nasıl birinden ötekine geçiririm büyük bir soru işareti. Önceki kasamı toplayan arkadaşa artık ulaşmam mümkün değil, ben bu yüzden pek bilmiyorum. Bir de küçük ekran aldım AliExpress'ten onu da montajlayacağım kasa içerisine. Siz de bu kasa işlerine çok hakim gibi geldiniz bana ama. Müsait olursanız montajda sizden yardım isteyebilir miyim Discord'dan falan?

Bu arada bu sorum başlık altında müsait olan herkese gelmiş olabilir, yardıma ihtiyacım var ama başlık açmadım henüz, buradan kimseye ulaşamamış olursam açarım. Yaptığım yanlışsa affola forum kurallarına süper hakim değilim henüz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı