Rehber Kasa Tier List

Thermal Take S200TG hangi Tier'a giriyor? Muhtemelen D tier'a giriyor ama.

Corax sitesi bu sefer teslim tarihini 20 30 Eylül'e çekmiş. Şaka gibi gerçekten. Şimdi al 2 ay sonra kasa gelsin

Bu arada son 1 stok kalmış. Siyah P500A düşünen varsa.

Beyaz kasa arıyorum. Aklımda hep Phanteks G500A vardı ama maalesef stok sıkıntısı var. Onun yerine G360A beyaz olanı mı alsam diye düşündüm ama şu ürün de iyi duruyor. Ne dersiniz? Sessizlik ve hava akışı açısından daha mı iyi olur? Estetik olarak fena durmuyor sadece alt kısımdaki delikli yapı biraz bozuyor gibi.

Lian Li Lancool 216 RGB

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar, ben de kasa bakıyorum şuan. Aklımda HAF700 EVO var. Aslında şuan elimde HAF500 bulunuyor fakat ekran kartımı (4070 Ti) taktığım zaman çok bir pay kalmıyor öne doğru. O yüzden 3 4 sene sonrası için ekran kartlarının sahip olduğum kasaya sığıp sığmayacağı konusunda şüpheliyim. Şuan için dediğim gibi aklımda HAF700 ve HAF700 Evo var. Sizce bu fiyatlara bu kasalar değer mi? Bu kasaların geleceğe dönük olarak baya uzun bir süre götürebileceğini düşünüyorum. Eğer siz bu iki kasa arasında kalsaydınız hangisini seçersiniz? Veya bu ücretlere değer mi sizce?

Şu kasa henüz Türkiyeye gelmemiş gibi ama güzel gözüküyor.

Darkflash DLX4000

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Coraxalpha'ya mail attım ve şu yanıtı gönderdiler. Bekleyen varsa bilgi olarak buraya atayım dedim.

Yeni G serimiz ve NV serilerimiz için Türkiye envanterine oluşturulmuş 6 konteyner hazır siparişimiz bulunmaktadır.
Bu ürünler düzenli olarak sürekli Türkiye stoklarımızda bulundurulacaktır.

Şu an görüntülediğimde Inventus IVT yetkili satış noktamızda belirli adet stok mevcut gözüküyor. ( Pazartesi den Pazartesi ye stok güncellemesi yapılıyor )
Eğer stoklarda ürün kalmamışsa, bir sonraki konteyner varış tarihimiz 25 Eylül olarak gözüküyor.
Onu takiben 25 Ekim’de ve sonrasında 25 Aralıkta birbirini takip eden gelen konteylerin hepsinde G500 modelimizin her 4 varyasyonu da mevcut gözüküyor.

Şu an için Ekim sonuna kadar yalnızca Inventus ‘ta , 25 Ekimden sonra yine yetkili satıcımız olan QP Bilişim ‘de de stoklar satışa açılacak.

İnventus Phanteks kasalara güzel indirim yapmış. Bugün son gün.

G500A beyaz almak istiyordum ama P600S'e gelen indirim baya iyi duruyor. Çünkü P600S G500A'dan hep daha pahalıydı.

5209 TL şu an ve bugün son gün. 1736 TL'lik indirim gelmiş. P600S ön kapak kısmı ve yan kapağında da sessizlik için malzeme konulmuş diye biliyorum.

G500A beyaz stoklarda yok gelirse de yüksek fiyat çekerler muhtemelen. En son 5600 TL civarlarındaydı sanırım.

Siyah olanların da fiyatı hiç fena durmuyor.

Sonunda bir kasa alabildim. Kararsızlık stoksuzluk herşeyin sonunda masa üzerinde biraz da küçük olsa hani daha iyi olur diye hem fazla da para çıkmamış olur diyerek G360A'yı inventustan indirimle aldım. Masamdaki büyük mouse padi de değiştirmem gerekiyor anlaşılan

MSI'ın uygulaması üzerinden sistemi sessiz yap deyince sıfır ses çıkıyor tam istediğim gibi oldu. Zaten epeydir oyunlarla aram yok. Ama olursa da bu kasa beni yarı yolda bırakmayacak gibi görünüyor.

Kasanın önündeki 1 fanı söküp arkaya takmak istemedim. Elimde arctic P12 fanı arkaya taktım. Phanteks sanırım fanları M25 modeli ve bu modeli maalesef internette bulamıyorum. Bulursam yada stoklara girerse egzoz fanı olarak RGB fanı almak isterim.

Kasada ufak bir defo vardı. Ama bu yüzden iade ile uğraşmak istemedim. Cam panelin bir takılı şeklindeki sağ alt köşesinin iç demiri biraz çıkıntı yapmış. Tam oturmasına biraz engel olup hafif çizmiş ve biraz eğilmiş zorlamışım anlaşılan. Sonradan fark ettim. Orasını yan keski ile kesip düzelttim biraz. Yapacak bir şey yok

CPU soğutucusu eskiden kalma Cooler Master T4. Kasaya tam oldu ama egzoz fanına doğru olmuyor maalesef. Daha önce takmayı denedim ama sanırım AMD için olan aparat uygun değil. Belki sonradan beyaz güzel bir hava soğutucu alırım.

Yada şöyle bir sıvı soğutma da alabilirim. Ama sesli olmamalı

Son düzenleme:
Çok eğlendim okurken, hayırlı olsun

F tierden çakılmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…