Böyle bir kıyaslama linki paylaşayım.Hocam sabahtan beri tek tek araştırıyorum ama kafam çok yandı açıkçası. Maksimum 1800TL çok zorlarsam 2000TL olacak listede olan kasalar hangileri.
Ee hocam geçtiniz mi yeni üst düzey sisteme?Yaklaşık 1,5 ya da en kötü ihtimalle 2 yıl sonra üst düzey bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. Bunun için Lian Li O11 isimli kasayı gerekse tasarım, gerekse de hava akışı anlamında beğeniyorum. Listeniz çok güzel olmuş, O11 dahil tüm kasaları inceleyeceğim şimdi.![]()
Ee hocam geçtiniz mi yeni üst düzey sisteme?
1500 TL'ye sorgusuz sualsiz alınır. Tabii içerisine yerleştireceğiniz bileşenlerin uygunluğunu kontrol edin.1500 TL ye nasıl? Hava akışı güzel midir?![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
1500 TL'ye sorgusuz sualsiz alınır. Tabii içerisine yerleştireceğiniz bileşenlerin uygunluğunu kontrol edin.
Hava akışı, dahili fan sayısı ve kontrolcü gibi kriterler varken Thermaltake Core P6 nasıl oldu da S+ tier'a girebildi merak ettim. Kasanın kullanım kolaylığı da yok, istenilen konfigürasyona getirebilmek için en az 1 saat uğraşmanız gerekiyor.
- Malzeme kalitesi
- I/O portları
- Sıvı soğutma desteği
- Hava akışı
- Hava soğutma desteği
- Dikey ekran kartı desteği
- Görsellik
- Ekstra özellikler (Ses yalıtımı, anakart tepsisinin ters çevrilmesi, 90 derece montaj vs.)
- Dahili fan sayısı
- Kontrolcü
- Not: Fiyat kriteri göz önünde bulundurulmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.