Rehber Kasa Tier List

@The Man From E.A.R.T.H. @BerkayZ87 hocalarım.
ASUS TUF GT502, NZXT H9 Elite, DeepCool morpheus özellikle H9 Elite ve GT502 tasarım açısından çok hoşuma gidiyor bütün fan slotlarını doldursam yine de soğutma ve hava akışı konusundan mesh kasalara göre geri kalırlar mı? Benzer görüntüde bana önereceğiniz bir kasa var mı? 2 gündür sadece boş kasa arayışındayım karar veremedim :(

Bu kasaların içerisinde parçaların sıcaklık değerlini karşılaştıran belirten bir site sayfa yok mudur acaba techpower diye bir sayfada buldum ancak ne kadar doğru bilemiyorum.

Merhaba 2000 TL gibi bir bütçem var aslında Aerocool CS-107 modelini alacaktım fakat Phanteks P360A modelinin A+ Tierde olduğunu görünce başka modellere yöneldim, P360A'dan kaliteli bir model var mıdır bu fiyatlar arasında?

Merhaba 2000 TL gibi bir bütçem var aslında Aerocool CS-107 modelini alacaktım fakat Phanteks P360A modelinin A+ Tierde olduğunu görünce başka modellere yöneldim, P360A'dan kaliteli bir model var mıdır bu fiyatlar arasında?

Soğutması iyi bir kasadır, ön toz filtresi yok ama çok toz çeker bilginiz olsun, Aerocool Airhawk Duo, Silverstone Fara 511Z, Antec NX360 bunlara bakabilirsin

Soğutması iyi bir kasadır, ön toz filtresi yok ama çok toz çeker bilginiz olsun, Aerocool Airhawk Duo, Silverstone Fara 511Z, Antec NX360 bunlara bakabilirsin
Valla toz sıkıntım var, ama benim eski kasamın filtresini buna takabilirsem iyi olabilir. Boyutlar aynı. SilverStone Fara 511z modeli hoşuma gitti iyiyse onu alabilirim.

Bir de https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJ6J...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2 512Z modeli varmış daha mı iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı