Rehber Kasa Tier List

Phanteks NV5 stoğa gelmişti 4600'e, bütçen yetiyorsa iyi kasadır.
Lian Li O11 Gameon Edition da Gameon logosu basılmış O11 ama daha ucuza satılıyor.
Hocam o tarz kasalar pek hoşuma gitmiyor cok ucuk geliyor bana görüntü olarak. Benim aradığım şey markası ortalama-iyi olsun önde 2x140 veya 3x120 fan birde egzoz fanı olsun.

O zaman Fractal Focus 2.
Kasanın icerisindeki parcalar siyah kasa beyaz olacaktı söylediğiniz kasayla siyah beyaz uyumu daha hoş olur teşekkürler.

Birde ben şu kasalara bakıyordum da bunlardan iyi sanırım attığınız bir yorumlar mısınız?

Kasanın icerisindeki parcalar siyah kasa beyaz olacaktı söylediğiniz kasayla siyah beyaz uyumu daha hoş olur teşekkürler.

Bir de ben şu kasalara bakıyordum da bunlardan iyi sanırım attığınız bir yorumlar mısınız?

Thermaltake ceres 330 TG öneririm yeni nesil bir kasa

Thermaltake Ceres 330 çok iyi kasa sözü geçen Fractal Focus 2'ye göre soğutması bir tık daha iyi, kablo saklaması daha iyi, back connect anakart destekliyor, Focus 2 de reset tuşu ve dikey GPU montajı da yok sanırım ona göre düşünmek lazım

Thermaltake Ceres 330 çok iyi kasa sözü geçen Fractal Focus 2'ye göre soğutması bir tık daha iyi, kablo saklaması daha iyi, back connect anakart destekliyor, Focus 2 de reset tuşu ve dikey GPU montajı da yok sanırım ona göre düşünmek lazım
Öyle iyi falan değil, fazlasıyla standart bir kasa ve fiyatını hak etmiyor hiçbir şekilde, o kasaya 5700 verenden şüphe ederim. Fractal, Phanteks, Lian Li gibi markaların döndüğü yerde Thermaltake kusura bakmasın ama geri planda kalır daima, hele biri 3000 biri 5700'ken. 5700 liraya stokta olduğu zamanda G500A ve P600S alıyorduk, diğer markaların da çok daha üst kasaları var. Reset tuşu böyle bir kriter olarak düşünülecek son şeylerden, dikey montaj da braketle şasi iskeleti olmayan her kasada yapılabiliyor zaten.

Ek olarak PSU desteği belirgin miktarda daha az, GPU desteği de daha düşük. Benim GPU muhtemelen pratikte girmez ona.

Öyle iyi falan değil, fazlasıyla standart bir kasa ve fiyatını hak etmiyor hiçbir şekilde, o kasaya 5700 verenden şüphe ederim. Fractal, Phanteks, Lian Li gibi markaların döndüğü yerde Thermaltake kusura bakmasın ama geri planda kalır daima, hele biri 3000 biri 5700'ken. 5700 liraya stokta olduğu zamanda G500A ve P600S alıyorduk, diğer markaların da çok daha üst kasaları var. Reset tuşu böyle bir kriter olarak düşünülecek son şeylerden, dikey montaj da braketle şasi iskeleti olmayan her kasada yapılabiliyor zaten.

Ek olarak PSU desteği belirgin miktarda daha az, GPU desteği de daha düşük. Benim GPU muhtemelen pratikte girmez ona.

Anlamsız yazı olmuş ben önde olan özelliklerini yazdım, Thermaltake yılların kasa üreticisi yeni nesil back connect anakart da destekliyor niye verilmesin o para, 370mm e kadar GPU sığıyor kartların çoğu için uygun, Focus 2'nin dediğim kasaya göre öne çıkan yanını ben pek göremedim bikere o kasada alt kablo saklama yeri bile yok bu devirde öyle kasa ya para vermem asıl

G500a olsa 6 7 bin ede tavsiye ederim o başka konu

Son düzenleme:
F Tier miş benim kasa müthiş gerçekten :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı