Rehber Kasa Tier List

Benim kasa F tier Game Booster kasa aldım en ucuzdan ama eleştirilere kapalıyım. İçine koyulan parçalar kasanın görüntüsünden daha önemli diye düşünüyorum. Tamamen zevk işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
F tier çıktım vay be! (Xigmatek Helios)
Şaka bi yana listeyi ben yapsam ben de F tier'e koyardım, rezil bir kasa.

Hocam konuyu güncellicek misiniz?

Thermaltake divider 500tg Air snow benimki a tier sanırım iadre eder.

Kasaya sonradan fan takılacaksa fason çin malı ızgaralı kasaya kasanın maliyetinin üç misli Noctua set fan ve sıvı soğutma taktığında ne gerek var ki pahalı marka kasa almaya diyebilirsin.

Liste güncelliğini yitirse bile dahili fan içeriği belli olmayan kasaları alırken iki kere düşünün. Kasanın ucuz olma sebebi kullanılan dandik fan yüzünden olabilir.

Haadi ya

3 yıllık konu oldu zaten, güncelleyeceğiz ama 1500'ün üstünde güncel kasa modeli var, vakit ayarlayamıyoruz.
Liste güzel demişim herhangi bir saygısız ifade de kullanmadım. Neden anksiyete oldun anlamadım. Emeğinize saygıdan bir şey demiyorum. Memlekette kimseye bir şey denmiyor. Kolaylıklar dilerim.

Liste güzel ama biraz güncellemeye ihtiyacı var gibi.
Musaitligimizi denk getiremedik uzun suredir, yoksa bu konsepti her yil guncelleyerek ilerletecektik. "Kasa Tier List 2023", "Kasa Tier List 2024" gibi ornegin.

Yakin zamanda guncellenecek, beklemede kalin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…