Çok emek kokan bir çalışma elinize sağlık

Yalnız P400A'yı A+'da siyah renkle boynu bükük bıraktığınız için üzüldüm

P500A ile tek farkı dikey ekran kartı için kutu içersinde aparat gelmemesi ve üst panelde soğutucu desteği olmaması. Dikey ekran kartı için zaten bir riser kablo lazım ikisinede ama P400A olunca birtane de metal aparat alıyorsunuz yoksa takılmıyor değil, sıvı soğutmaya gelince evet yukarı takılmıyor ama ne olmuş yani ön panele 360mm takabiliyorsunuz yeter işte

Şaka bir yana üst panel soğutma desteğinin olmaması tabiki bir eksi yazar ama bunun haricinde elle tutulur hiçbir fark yok iki kasa arasında, malzeme kalitesi aynı, fanlar aynı, görsellik bile hemen hemen aynı.. hal böyleyken P400A'nın A+'da standart bir ürün, P500'ün S tier'da "sınıfının en iyisi yeşil" olarak değerlendirilmesi beni kırdı, kasa yanımda duruyor ona sordum o da üzülmüş..
Ve tüm bunlarla birlikte evet siz fiyata bakmamışsınız kıyaslama yaptığınız için normal ama iki kasa arasında tam iki katı fiyat farkı var. Hani mesela dedim ya P400A modelinde dikey ekran kartı montajı için ekstra aparat çıkmıyor kutusundan diye, iki arasındaki fiyat farkıyla o aparatta alınır sıvı soğutma da alınır... Bizim gibi enfslasyonun esiri ülkelerde düşünülmesi gereken şeyler bunlar
Bide sizin için ne kadar kıymeti var bilmiyorum ama paylaşmak istedim, GamersNexus'un yaptığı soğutma performansına yönelik bencharmak paylaşımı. Aynı donanımlarla 40 farklı kasada test yapılıp analiz edilmesi faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada kasa için
@BerkayZ87 tekrar teşekkür ederim, P400A'nın listedeki yeri hariç tüm listeye katıldığımı bildiriyorum, listeye göre alacak arkadaşlar kendi önceliklerini de kriter olarak berleyip gönül rahatlığıyla faydalanabilierler bu listeden.