Rehber Kasa Tier List

İkisi de 1200 küsürdü sanırım, taş çatlasa 100 TL oynuyordur aralarında fakat bitmiş olabilir hocam. Geçen gün İnventus'ta indirimdeydiler.
P360A daha mantıklı.
 
Merhaba herkese,1500-2000 tl arası bir bütçem var.Gerçekten airflowu iyi güzel bir kasa istiyorum.Beyaz renk önerileriniz olursa daha mutlu olurum.Üst tarafa 360mm sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum.Bu fiyat bandında önerilerilerinize açığım.
 
Aerocool Airhawk Duo'nun b+'da olması üzdü kendim kullanıyorum gayet memnunum malzeme kalitesi hava akışı RGB kontrolü ve seçenekleri en azından bir a Tier'de görmek isterdim.
 
Merhaba herkese, 1500-2000 TL arası bir bütçem var. Gerçekten airflowu iyi güzel bir kasa istiyorum. Beyaz renk önerileriniz olursa daha mutlu olurum. Üst tarafa 360mm sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında önerilerilerinize açığım.

Kesinlikle bunu tavsiye ederim muhteşem bir kasa bu fiyata daha iyisi yok.
Antec Türkiye'ye yeni geldi.

 
Güzel kasa ancak biraz pahalı geldi bana. Zira P500a bundan daha iyi ve aynı fiyattalar. (DRGB olmayan model.)

P500a da alınabilir, ikisi zaten özellik olarak çok yakınlar ama bunun şu GPU'nun altına takılabilen 2 adet fan yerinin olması ve bu 2 fanın hava alabilmesi için yan kapağa ızgara koymuş olmaları gerçekten çok iyi olmuş, çoğu kasada bu yan ızgara koyulmadığı için alta konan o iki fanın hiçbir anlamı kalmıyor ama bunda o ızgara olduğundan fanlar hava alacaktır ve büyük ihtimal GPU sıcaklıkları P500adan daha iyi olacaktır.
Arkadaş beyaz istediği için bunu tavsiye ettim P500anın beyazını bulamadım. 👍
 
Rehberi hazırlayan arkadaşlar bazı markalarda fan boyluk yapmış daha geniş hacimli ve soğutması iyi olan kasaları diğer listelere eklemişler 😅😅 emek var ama şunu diyeyim hazırladığınız tier listesi hiç olmamış Phanteks P600S kasayı B listesinde olması gerekirdi performanslı kasalardan 8 9 tanesini kötü kasa listesine koymuşlar eğer bu listeye puan verirsem 7 veririm % 50 emek var % 50 yanlış kategorilere ayırma var.😅

Güzel kasa ancak biraz pahalı geldi bana. Zira P500a bundan daha iyi ve aynı fiyattalar. (DRGB olmayan model.)

P500 A dan iyi soğutma ve performans veren kasa var XPG Battlecruiser.
 
Son düzenleme:
Phanteks P600S kasayı B listesinde olması gerekirdi.
Bu kasada bulunan malzeme kalitesi ve işçilik, çoğu kasada yok. Ek olarak sadece 1-2 markanın odaklanmış olduğu sessizliğe de kendi çözümü olan ses yalıtım paneli girişimi bu kasada bulunuyor. Çoklu radyatör desteği de bulundurmasından ötürü custom loop için de uygun bir kasa. Ek olarak çift sistem desteğinin de bulunması, bu kasayı zaten S+ Tier için fazlasıyla üst düzey yapıyor. Görüntüsünü beğenmiyor olabilirsin, bu öznel bir şeydir ve saygı duyarım ama öznel düşüncelere göre bu listenin hazırlanmadığını belirtmiştik. Beğenmedin mi? S+ Tier'de bulunan diğer ürünlere bak. Ama gelip de bu ürünün hakkı B Tier dersen asıl ben sana kullanmış olduğun XPG Battlecruiser'ı aşağılarda görmeyi yediremediğin için "fanboy" etiketini yapıştırırım.

Çift sistem montajlı P600S;

1666461275682.png



P500 A dan iyi soğutma ve performans veren kasa var XPG Battlecruiser.
XPG Battlecruiser dediğiniz kasanın P500A'dan daha iyi bir hava akışı olduğu falan da yok ayrıca.

1666460976320.png

1666461010558.png



Kasalar hakkında hiçbir bilginiz yok. Tanımadığınız insanlara ve bilgisini bilmediğiniz insanlara fanboy kelimesini kullanmayın bir dahaki sefere. İyi günler 😉
 

Geri
Yukarı