Sabura48
Hectopat
Aldım gittiTavsiye ederim pişman etmez.
Aldım gittiTavsiye ederim pişman etmez.
O kadar az fark yaşamanız garipmiş. Teorik olarak 8-9 derece fark olduğu bahsediliyordu incelemelerde.Gayet güzel bir soğutması var. Ben ön kapağı kapalı kullanıyorum. Açık ve kapalı olması arasında çok fark çıkmadı bende 1 2 derece oynattı.
Aldım gitti![]()
O kadar az fark yaşamanız garipmiş. Teorik olarak 8-9 derece fark olduğu bahsediliyordu incelemelerde.
Eki Görüntüle 1566336
Hayırlı olsun güle güle kullanın elinize aldığınız da daha iyi anlayacaksınız
Vallahi hocam bilemiyorum. Sizin tavsiyeniz üzerine anladım bende biliyorsunuz. Furmak 10 dk test de 2 derece oynattı bende.
O kadar az fark yaşamanız garipmiş. Teorik olarak 8-9 derece fark olduğu bahsediliyordu incelemelerde.
Eki Görüntüle 1566336
Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanınVallahi hocam kasanın kurulumunu yaptım. Ön kapak kapalı olmasına rağmen Cooler Master MB511 önü açık mesh eski kasamdan 2 kasama göre 1-2 derece daha serin çalışıyor parçalar ve oldukça sessiz. Ekran kartındaki cw sesi Cooler Master'da gelirken bunda gelmiyor fan sesini de çok az duyuyorum. Kablolama konusunda da çok iyi. P600s cidden farkını koyuyor tam bir tier s kasa.
teşekkür ederim hocamTekrar hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Hocam DLS-480 aldım ancak ön fanları bağlayamadım, arka fan için SATA bağlantısı var ancak ön taraf için göremedim. Bunun için bir hub veya splitter öneriniz var mı acaba?DarkFlash DLS-480 ve Antec DF700 Flux'a bakılabilir.
![]()
DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Antec DF700 FLUX 4 Fanlı RGB ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Antec DF700 FLUX 4 Fanlı RGB ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Antec DF700 FLUX 4 Fanlı RGB ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.062,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TD500 Mesh ve MB511 gibi modelleri kastediyorsan, o kasalar şu an bulundukları yerde bile öncelikli tercih olacak kasalar değiller. Çok fazla eksileri mevcut alternatiflerine göre. HAF500 ise berbat bir MSRP'ye sahip olmasının yanında H500'ün üstüne pek de bir şey konulmamış, üstelik PSU shroudda 45° fan eklenmesine rağmen o fanın işini tam olarak yerine getirememesinden ötürü başarısız bir gelişim sağladığı için mevcut tierinde. Hatta o kasayı bu listeyi paylaştıktan sonra bu eksilerden ötürü bir aşağı kaydıracaktık ama sonra vazgeçtik. Listeyi güncelleyip tekrar paylaşacağız.S+ kılasmanındaki kasaların alt sıralardaki markalarını tokatlar sonra dinlenip tekrar tokatlar Cooler Master 500 serisi. Alttakilerin ardından bence 500 serisi gelir idi. Adilane olmamış gibi ucundan.
- ASUS ROG Helios GX601
- be quiet! Silent Base 802, be quiet! Dark Base 700
- Cooler Master HAF 700 EVO, Cooler Master COSMOS C700P
- Corsair iCUE 5000T, Corsair iCUE 7000X, Corsair Obsidian 1000D, Corsair Obsidian 750D
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.