Rehber Kasa Tier List

Merhaba 1000 -1300 TL arası aşırı kötü olmayan kasa önerebilir misiniz?
Sistemim:
Sapphire RX 6700.
i5 11400F.
ASRock B560M HDV.

Sistemim:
Sapphire RX 6700.
i5 11400F.
ASRock B560M HDV.
Bütçeniz gerçekten çok sınırlı.
Size tavsiyem 450 tl daha ekleyip 1750 tl ye bunu almanız.
1000 1300 tl bandındakiler inanın çok kötü.

https://www.hepsiburada.com/antec-d...agaza=WB+Teknoloji&url_src=and-product-detail

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeniz gerçekten çok sınırlı.
Size tavsiyem 450 TL daha ekleyip 1750 TL'ye bunu almanız.
1000 1300 TL bandındakiler inanın çok kötü.

https://www.hepsiburada.com/antec-d...agaza=WB+Teknoloji&url_src=and-product-detail

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eklemeye çalışacağım, 1500 bandında ortalama kasa var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Eklemeye çalışacağım, 1500 bandında ortalama kasa var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Var hocam hatta bütcenize göre 1000 TL'ye de var, ama kasa 1 kere alınıyor genelde ve ileriki sistemlerinizde bile kullanılıyor.
Benim ileriye yönelik fiyat performans kasa önerilerimde minimum 3 kriterim var.
1.si en üste 360 mm radyatör takılabilmesi
2.si minimum 350 mm GPU uzunluk desteği
3.sü havalandırma gücü ve fan desteği.
Bu özelliklere sahip iyi kötü malzeme kalitesi olan düzgün markalı kasalarda 1700'den başlıyor.
Deep coolun yeni bir kasası var
Fiyatı 1064 TL

Bu kasanın eksikleri yukarıya en fazla 240 mm radyatör takabilmeniz ve hava akımı çok iyi olmayabilir ama en azından 370 mm ye kadar GPU desteği var.

Var hocam hatta bütcenize göre 1000 TL'ye de var, ama kasa 1 kere alınıyor genelde ve ileriki sistemlerinizde bile kullanılıyor.
Benim ileriye yönelik fiyat performans kasa önerilerimde minimum 3 kriterim var.
1.si en üste 360 mm radyatör takılabilmesi.
2.si minimum 350 mm GPU uzunluk desteği.
3.sü havalandırma gücü ve fan desteği.
Bu özelliklere sahip iyi kötü malzeme kalitesi olan düzgün markalı kasalarda 1700'den başlıyor.
Deep coolun yeni bir kasası var.
Fiyatı 1064 TL.

Bu kasanın eksikleri yukarıya en fazla 240 mm radyatör takabilmeniz ve hava akımı çok iyi olmayabilir ama en azından 370 mm ye kadar GPU desteği var.

Zamanınız için çok teşekkür ederim, hepsine bakıp karşılaştıracağım.

Sistemim:
Sapphire RX 6700.
i5 11400F.
ASRock B560M HDV.
Kendi kullandığım kasadır, tavsiye ederim.

Ayrıyeten indirimdeyken şuna da bakabilirsiniz :

Kendi kullandığım kasadır, tavsiye ederim.

Ayrıyeten indirimdeyken şuna da bakabilirsiniz:

İkisine de bakacağım teşekkürler.

Phanteks P360A'yı sipariş verdim gördüğüm kadarıyla exhaust fani yok. Çok pahalı olmayan bir fan önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
İkisine de bakacağım teşekkürler.

Phanteks P360A'yı sipariş verdim gördüğüm kadarıyla exhaust fani yok. Çok pahalı olmayan bir fan önerebilir misiniz?

Bunlar aklınızda fikir olarak bulunsun. Kasa fanlarında hangisi daha iyi, fiyatına değer vs. bilmiyorum.
Kendim Arctic P12 ve P14 kullanıyorum. Sessiz ve performanslı çalışıyorlar.

Bunlar aklınızda fikir olarak bulunsun. Kasa fanlarında hangisi daha iyi, fiyatına değer vs. bilmiyorum.
Kendim Arctic P12 ve P14 kullanıyorum. Sessiz ve performanslı çalışıyorlar.
BL038 92mm yalnız hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı